Φοβια με αποτομη διακοπη καπνισματος.
Νομιζω πως εχω απο εχτες μια μικρη παρανοια.
Γενικοτερα καπνιζω απο τα 18 μου και ειμαι 25. Υπηρχαν φορες που καπνιζα καπου στο πακετο την μερα και καποιες αλλες περιοδους που καπνιζα μισο η λιγοτερο απο μισο πακετο την μερα και αλλες φορες που καπνιζα και 2 πακετα την μερα. Εχτες μετα την δουλεια ξεμεινα απο τσιγαρα αλλα για καποιον λογο δεν μου πηγαινε η καρδια να παω να αγορασω. Ετσι ειπα στον εαυτο μου πως ειναι μια καλη ευκαιρια να μην καπνισω για την υπολοιπη μερα και θα αγορασω αυριο(δηλαδη σημερα). Σημερα που ξυπνησα παλι για εναν παραξενο λογο δεν ειχα καμια απολυτως επιθυμια να καπνισω και παλι δεν ηθελα να παω να αγορασω τσιγαρα. Ολη την μερα σημερα δεν εχω καπνισει καθολου αλλα ποτε δεν εβαλα στοχο να κοψω το καπνισμα, ουτε καν που μου ειχε περασει απο το μυαλο. Ειναι λες και αισθανομαι σαν ενας μη καπνιστης χωρις να το θελω... Κανονικα θα επρεπε η ελειψη νικοτινης να μου την ειχε βαρεσει στα νευρα και να με κανει να θελω τσιγαρο σαν τρελος.. αλλα αυτο απλα δεν συμβαινει. Βεβαια σημερα αναψα τσιγαρο οχι επειδη ηθελα αλλα επειδη ηθελα να δω τι θα γινει. Και τελικα εγινε αυτο που περιμενα, μετα απο 2-3 τζουρες σιχαθηκα τον εαυτο μου που καπνισα και το εσβησα.. Αυτο δεν εχει ξαναγινει...
Πολλοι θα λεγαν πως αυτο ειναι πολυ καλο αλλα εγω εχω τις ανησυχιες μου.. Με εχει πιασει αυτη η φοβια πως δεν ειναι φυσιολογικο αλλα θα ηθελα να ξερω μηπως συναιβει η συμβαινει σε καποιον αλλον. Η τουλαχιστον αμα ξερει καποιος κατι για αυτο. Εκανα το λαθος αυτο που κραζω ολη την ωρα να ψαξω στο ιντερνετ και λενε πως αυτο μπορει να ειναι συμπτωμα καρκινου του πνευμονα.. Αλλα δεν ξερω ρε παιδια.. δεν ειμαι λιγο μικρος για καρκινο του πνευμονα? Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει. Ουτε βηχω, ουτε φτηνω αιμα ουτε τιποτα. Βεβαια λενε πως η διακοπη του καπνισματος ειναι απο τα πρωτα συμπτωματα αλλα και παλι... Και να σημειωσω πως κανονικα κοιμαμαι κατα τις 1-2 το βραδυ και χτες κοιμηθηκα απο μονος μου στις 10 το βραδυ. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω..