Η μητερα μου δεν ειναι καλα
Καλησπερα σας αγαπητα μελη!Εχω μοιραστει πολλες φορες προβληματα μου μαζι σας κιολας,Αυτην την φορα πρεπει να ζητησω μια γνωμη για την μητερα μου που βλεπω οτι ολο περισσοτερο δεν ειναι καλα,Η μητερα μου ειναι απο παντα ενας ανθρωπος θεωρητικος αγαπαει να ασχολειται αποκλειστικα με μενα που ειμαι 27 ετων τον αδερφο μου που ειναι 19 κ την δουλεια της φιλολογος να μελεταει ποιηση λογοτεχνια να πηγαινει σε εκδηλωσεις για την τεχνη κ να κανει παρεα με ανθρωπους με παρομοιο ενδιαφερον,Ο πατερας μου σκοτωθηκε απροσδοκητα πριν 7 χρονια με αποτελεσμα η μητερα μου να επωμιστει τα βαρη ολα της οικογενειας δηλαδη την διαχειριση για τα οικονομικα τρεξιμο στις τραπεζες κυνηγι ηλεκτρολογων κ πασης φυσεως τεχνικων για διαφορες απαιτησεις για το σπιτι μας κ ουτω καθεξης,Εγω κ το αγορι μου οπου να ναι θα κανουμε την δικη μας οικογενεια κ πιθανον να μεινουμε κ σε αλλη πολη,Ο αδερφος μου επισης ειναι πολυ κλειστος χαρακτηρας σπουδαζει τωρα σε αλλη πολη κ ειναι μεσα στο στρες,η γιαγια μου ειναι αρρωστη κ ολο κ περισσοτερο καταβεβλημενη,Ολα αυτα εχουν τσακισει τα νευρα της μητερας μου ειδικα η ανασφαλεια για μας η ενασχοληση με τα οικονομικα που ολο κ γινονται περικοπες λογω κρισης,Πραγματικα αρχιζει κ γινεται ανυποφορη ξεσπαει με το παραμικρο φωναζει ειναι διαρκως στην τσιτα κ δεν κοιμαται επαρκως,Πραγματικα την λυπαμαι παρα πολυ βοηθαω στο σπιτι αλλα ωρες ωρες δεν αντεχω να ειμαι διπλα της,Οποιος θελει μου εκθετει την γνωμη του