η ευαισθησια ειναι ελαττωμα η δεν ειναι?
γεια σας κ παλι...
προβληματιστικα αρκετα σχετικα με αυτο το τιτλο του θεματος κ τελικα δε μπορεσα να βρω απαντηση σε αυτο το θεμα...
ο λογος ειναι οτι εγω ειμαι παρα πολυ ευαισθητος..
οστοσο μου ειναι σχεδον αδυνατον να πω αν αυτο με βοηθησε η με εριξε..
κ αυτο γιατι..
υπηρξαν στιγμες στη ζωη μου που αισθανθηκα να πεθαινω ψυχολογικα
κ υπηρξαν αλλες στιγμες στη ζωη μου που αισθανθηκα να νιωθω σπουδαιος
θα ελεγα οτι ηταν τοσο μεγαλη η ταλαντωση στα πανω κ στα κατω που θα ελεγα οτι το ιδιο πραγμα που με εκανε να νιωσω σπουδαιος ηταν τον ιδιο πραγμα που με εκανε να νιωσω οτι πεθαινω ψυχολογικα..
αναλυοντας αυτα τα δυο ακρα κατεληξα εδω...
-αισθανθηκα να παιθαινω ψυχολογικα γιατι ασθανθηκα εντελως ανικανος να διαχειριστω το προβλημα μου (τοτε ειχα διαφορα πανικους κλπ)
αλλα..
-αισθανθηκα να ειμαι σπουδαιος νικωντας τον κακο μου εαυτο κ επιβαλοντας στον εαυτο μου τα θελω του κ τελικα απεδιξα στον εαυτο μου οτι ειμαι πραγματικα ικανος να νικησω οπιοδηποτε ψυχολογικο προβλημα μου..
πραγματικα δε μπορειτε να φανταστειτε το ποσο δυνατα συναισθηματα ενιωσα μεταβαινοντας απο το ενα ακρο στο αλλο
οστοσο συμπαιρενα..
οτι το ιδιο πραγμα που με εκανε να νιωσω οτι παιθαινω ψυχολογικα ηταν το ιδιο πραγμα που με εκανε να νιωσω οτι ειμαι ικανος για οτιδηποτε θελησω να κανω
και αυτο ηταν η ευαισθησια
το ιδιο ακριβως πραγμα εφαρμοσα στα παντα σα φιλος σκοτονουμουν για να βοηθησω τους αλλους αλλα οταν δεν ενδιαφερομουν για καπιον ειμουν ικανος να τον βλεπω να καιγετε κ να αδιαφωρω εντελως...
για να ειμαι ηλικρινης δεν ηθελα να αλλαξω γιατι απλα μου αρεσε ο εαυτος μου οπως ειναι απλα σκεφτηκα οτι για να παραμινω ευαισθητος θα πρεπει να γνωριζω πιον θα ακουω κ πιον απλα δε θα ασχολουμαι με το τι λεει η θα σπαω πλακα ακουγοντας τον η απλα θα παρλαρω μαζι του σε μια συζητιση χωρις νοημα..