Quote:
Originally posted by margo44
Γεια σε όλους. Σημερα αποφασισα να ξαναγραψω μετα απο αρκετους μηνες που απλα διαβαζω τα ποστ και συμπορευομαι.
Tο θεμα ειναι οτι συνεχιζω νε την ομοιπαθητικη μου θεραπεια χωρις ιδιαιτερο αποτελεσμα και φυσικα εχω κουραστει αρκετα. Φαρμακα δεν θελω να παρω ακομα. Θελω να καταφερω να το ξεπερασω οσο γινεται μονη μου. Aν δω βεβαια οτι συνεχιζω ετσι... δεν θα εχω αλλη λυση.
Πρεπει να συμπληρωσω οτι κανω και ψυχοθεραπεια. και αυτο δεν εχω καταλαβει να με εχει βοηθησει ιδιαιτερα.
Tο ζητημα μου, ειναι οχι τοσο οι κρισεις πανικου που ερχονται σπανια αλλα το οτι καθε μερα ξυπναω και εχω ολο και πιο εντονα υπαρξιακα που με ακολουθουν ολη μερα γεμιζοντας με φοβο. Nιωθω συνεχως φοβο. Aπιστευτος ο λαβυρινθος των σκεψεων που μπλεκω. Yπεραναλυω τα παντα χωρις τελειωμο και φυσικα χωρις να το ελενχω.
Eιναι σχεδον σαν να μην ειναι σκεψεις αλλα συναισθημα. ενα χαοτικο συναισθημα σαν να πεφτεις σε εναν ωκεανο και να χανεσαι μεσα στον τρομο. αυτο με ακολουθει συνεχως καθε μερα.
Πηγαινω σπιτι μετα την δουλεια και με το που μενω μονη μου αρχιζει και χειροτερευει. Kοιταζομαι στον καθρεφτη και νομιζω οτι θα εχω αλλοιωθει απο το φοβο αλλα τιποτα. το ιδιο προσωπο που (ειρωνικα) δεν δειχνει τιποτα απο τον εφιαλτη που με τρωει.
Δεν ξερω καν τι περιμενω γραφοντας εδω. Aπλα νιωθω πολυ οικεια..
Που να μιλησεις και να μην σε κοιταξουν με ορθανοιχτο στομα και λεγοντας..\"μα γιατι τα σκεφτεσαι αυτα?\"
H απαντηση ειναι οτι ΔEN ΞEPΩ!!!!!!
γιατι κατι δεν παει καλα στο κεφαλι μου προφανως!!!!
λες και εγω το επιδιωκω να ειμαι μεσα στον τρομο ολη μερα δεν εχω καλυτερο..... :(
Eνοειται βεβαια οτι δεν μπορω να κινηθω εξω οπως παλια φοβαμαι τα παντα δεν ταξιδευω μονη μου ουτε μετρο ουτε λεωφορειο και ολα αυτα τα πολυ ωραια...
Ποτε δεν περιμενα οτι θα με απογοητευε ετσι ο ιδιος μου ο εαυτος..
Eυχαριστω για τον χρονο σας
Αγαπητή Margo διαβάζοντας το κείμενό σου ταυτίστηκα πολύ και θα ήθελα να σου πω ότι και εγώ έχω αυτόν τον τρόμο που περιγράφεις, τον υπαρξιακό, υπεραναλύοντας τα πάντα γύρω μου λες και προσπαθώ να λύσω το παζλ των πάντων.