φοβιες πανικοι εμονες κλπκλπ...
το σιγουρο ειναι ενα...
ολες οι αρχες ψυχολογιας ακομα αυτοι που μιλουσαν για ιδιαιτερες πνευματικες ικανοτητες συμφωνουν σε ενα πραγμα..
η ζωη του καθε ενα ειναι δημιουργημα των σκεψεων του..
εχω διαπιστωσει κατ επαναληψη αυτο το πραγμα.
περνοντας κ απο αυτο το σταδιο θα μπορουσα να εχω αποψη για αυτο
οταν καπιος δεν ακολουθει τον εαυτο του αυτα που πιστευει τη φυση του κ το δρομο που ειναι φτιαγμενος για αυτον αλλα προβαλει προς τα εξω μια εικονα που δεν ειναι ο εαυτος του μπορει να εμφανισει κατι απο αυτα που γραφει ο τιτλος του θεματος μου...
αυτο ειναι κατι που το εχω ζησει εγω ο ιδιος κ το ξερω πολυ καλα...
ολα τα προβληματα αρχιζουν απο τη λεξη μοναξια κ μοναξια δεν ειναι μονο το να εισαι μονος μοναξια ειναι κ το να βρισκεσε σε μια ομαδα απο πολα ατομα μαζι να τους διχνεις κατι που δεν εισαι εσυ κ στη πραγματικοτητα να μην υπαρχει κανενας που να μπορεις να μοιραστεις τα προβληματα σου
αυτο ειναι χειροτερο κ απο το να εισαι μονος.ετσι λοιπον οταν καπιος βρισκετε σε αυτη τη κατασταση μην εχοντας καπου να μιλησει για αυτα που τον πνιγουν αυτο μπορει να τον οδηγισει σε αυτη τη κατασταση.
more... http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BA%CE%BF%CF%85
ll...
η υπερτατη ικανοτητα που μπορει να αποκτησει κανεις ειναι να εχει αυτοπειθαρχια κ να κανει κουμαντο τον εαυτο του
οταν καταπιεζει τα θελω του τις επιθυμιες του οταν διχνει εναν αλλο εαυτο που ειναι σα να πολεμα τον αληθινο του εαυτο αυτο του προκαλει προβληματα.
l