Originally Posted by
DON
Καλη χρόνιά παιδιά.
Ονομάζομαι DON, γνωστός σε όλους για το παρελθόν μου ως μπλόγκερ. Είχα σελίδα στο τουίτερ, στο fb και σε δεκάδες αθλητικά φόρα.
Η ιστορία μου ξεκίνησε πριν 6 χρόνια.
Αγαπώ πολύ το μπάσκετ και την ομάδα μου,δεν έχει σημασία ποια!
Κάθε φορά μετά από αγώνα της ομάδα μου έγραφα στον don basketblog ανάλυση του αγώνα, φωτογραφίες, σχόλια παικτών κτλ.
Για να φτάσω στο ζουμί και μην σας γεμίζω με ανούσιες πληροφορίες αυτό άρεσε στο κόσμο.
Το μπλογκ και το fb μου είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, οι γνώμες μου μετρούσαν στο κόσμο.
Δεν αργησε η μέρα που έπαθα ψυχωτικά σύνδρομα. Ασχολιόμουν 20 ώρες την ημέρα με τον υπολογιστή μου. με το μπλογκ, με το fb, με φόρα. Δεν πήγαινα στη δουλειά μου
ειχα αμελήσει τον εαυτό μου και την κοπέλα μου.
Εγώ είχα μεγεθύνει τον εαυτό μου. Νόμισα ότι ήμουν θεος, ότι ο κόσμος περιμένει να του δώσω εγώ γραμμή, ότι η ομάδα κινείται μεταγραφικά με βάση ότι εγώ πιστεύω.
Θεωρούσα εχθρό μου και εχθρό της ομάδας, ακόμα και μέσα στην ομάδα, όποιον πήγαινε εναντίον μου. Κάθε λάΙκ που έπαιρνα με γέμιζε με αυτοπεποίθηση και μεγάλωνε το εγώ μου.
Προτιμούσα να χάσει η ομάδα αρκεί να μην πάει καλά ένας παίκτης που εγώ δεν έβλεπα καλό και είχα κριτικάρει. Βριζόμουν με κόσμο για το τίποτα.
Αυτό έφτασε στο πικ του πριν 2 καλοκαίρια. Εκεί έμαθα ότι οπαδοί άλλης ομάδας με αναζητούν για να μου κάνουν κακό. Χωρίς εγώ να έχω πει κάτι εναντίον τους.
Φοβήθηκα και έκλεισα το μπλογκ μου και το fb. Κράτησα μόνο του τουιτερ μου για να συνομιλώ με οπαδούς μου αλλά ξέκοψα και από εκει.
Ένιωσα μόνος γιατί πολλοί απ'αυτούς που θεωρούσα στρατό μου,όπως είπα πριν, με άφησαν και με λοιδώρησαν. δεν ήξεραν γιατί απομακρύνθηκα.
Κατηγορήθηκα ακόμα και ως υπάλληλους της διοίκησης της ομάδας μου.
Απομακρύνθηκα αλλά δε μπορουσα να συγκρατηθώ και έμπαινε με άλλα ονόματα να διαβάζω τι λένε για μένα.
Πήγα στο γιατρο πολυ αργότερα, περίπου 1 χρόνο πριν.
Μου είπε πως είχα πάθει ψύχωση με πολλές εμμονικές διαταραχές. ό,τι ζούσα σε έναν άλλο εαυτό. κάναμε μεγάλη κουβέντα-αυτά που σας έλεγα πριν- και με βοήθησε αρκετά ειδικά στο θέμα των ψεύτικων εχθρών μου δημιουργούσα.
χορηγήθηκα τα xanax 10αρια αρχικά και μετά από 4 εβδομάδες τα έκανε 25. τα κράτησα περίπου για 5 μήνες αν δε κάνω λάθος. εδώ και ένα εξάμηνο δεν παίρνω κάτι και πηγαίνω σπανιότερα στο γιατρό μου, 1 φορά κάθε 2 μήνες. Είμαι σαφώς καλύτερα. απλά που και που κάτι με τσιγκλάει και θέλω να γράψω ξανά, να νιώσω πως είμαι σημαντικός.
Θα ήθελα την συμβουλή σας, ειδικά ατόμων που έχουν γύρω τους άτομα με ψύχωση που πρόκλήθηκε απ'το διαδίκτυο. να στε καλα