ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕΤΩΣ ΔΟΩΤΙ ΠΑΛΕΩΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ?
Printable View
ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕΤΩΣ ΔΟΩΤΙ ΠΑΛΕΩΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΟΥΝ?
....κοιτα, αν τρέχεις σαν παλαβός, δεν έχουν και άδικο :ΡΡΡ
Ζήτα τους να σου δίνουν το καθημερινό μεροκάματο!
βασικα αν θες να τρεχεις το ραλυ ακροπολης ειναι ιδανικο αυτα τα αμαξια ειναι ιδικα κατασκευασμενα για αυτο το λογο
Φιλε μου , σου γραφω επειδη οδηγω μηχανες μεγαλου κυβισμου απο το 1979 . Τοτε δεν υπηρχαν οι ' δολοφονοι ' οδηγοι που υπαρχουν σημερα . Εχω 3 μοτο ανω των 1000 κε , κ ενα σκουτερ . Σε πληροφορω οτι παρ ολη την πειρα μου , με στουκαραν το 2009 δυο ' δολοφονοι ' με το σκουτερ ( τις μεγαλες μοτο τις εχω για εκτος Αθηνων ) . Αν πaρολα αυτα επιμενεις για το delivery , κανε αυτο που θες να κανεις , κ μην ρωτας κανεναν . Την 1η μου μοτο , μια suzuki ts 400 τν αγορασα με δικα μου χρηματα , κ οι γονεις μου τσινισαν στην αρχη , μετα ομως την συνηθησαν . Παντως , αν κ λατρης των μοτο , διαισθανομαι τον κινδυνο , οταν κυκλοφορω μεσα στην πολη , κ το αποφευγω ( το σκουτερ ) . Εγω αν ειχα παιδι , δεν θα τουπαιρνα διτροχο . Αν επιμενεις , βαζε παντα κρανος κ μπουφαν προστατευτικο . Φιλικα .