Παιδιά γεια σας και πάλι!Εκτός των θεμάτων με τους γονείς μου αντιμετωπίζω
και ένα άλλο θέμα.Πριν ένα χρόνο περίπου γνωριστηκα με έναν τύπο.
Γίναμε πολυ φίλοι.Ένιωθα βασικά ότι ήταν ο καλύτερος μου φίλος.
Του έλεγα τα πάντα..Καταβαθος τον είχα όμως καψουρευτει.
Αυτός απλά με έβλεπε φιλικά.Είχε και σχέση.Κάποια στιη μου ζήτησε αν έχω κάποια φίλη
γιατί ήθελε να κάνει σεξ με άλλη...Τα πήρα και τσακωθηκαμε...Του είπα ότι δεν είναι σωστό
κλπ...Μετα απο πολυ καιρό τελικά άρχισα και τον ήθελα πιο πολυ και πιο πολυ...
Ένιωθα και μοναξιά λόγω του ότι δεν έβγαινα έξω...Λόγω του ότι
οι γονείς μου δε με άφηναν και με καταπιεζαν μιλούσαμε με μνμτα...
Εγω του έστελνα βασικά...Ε και μου έλεγε...Ρε!σταματα γιατί η κοπέλα μου
μου γκρινιαζει!!!Μου τα λέγε όμως και γελούσε...Κάποια στιγμή
μου είπε στα σοβαρά...Σταματα γιατί θα χουμε πρόβλημα...Ε σταμάτησα
Αλλα άρχισα πάλι μετα απο λίγο καιρο...Το θέμα είναι ότι ανταποκρινόταν...
Κάποια στιγμή όταν άρχισα και ένιωθα ασφάλεια μαζί του και εμπιστοσύνη
του ζήτησα να κάνουμε σεξ.Ενώ ήμουν παρθένα.Ξέρω...Θα με κρίνετε...Είχε σχέση ο τύπος...
Δέχτηκε αμέσως...Πήγαμε σπίτι του και ήταν τέλεια...Πέρασα πολυ καλα...Την
Τρίτη φορά πάνω στο πάθος μου ρίξε και δυο σφαλιάρες και είχε και τύψεις μετα...
Τώρα έφυγε.Βασικά ήξερε ότι θα μετακομίσει..Και εγω το ξερα...Και μου λέγε μια φίλη μου..μη
το κανείς!Θα κολλησεις...Όταν έφυγε λοιπόν με πήρε τηλ και μιλούσαμε...Εκλαιγα
του άρεσε να κλαίω....Κλαψε μωρό μου!Η αγάπη σου φεύγει...Τέλος πάντων με τα πολλά και με τα λίγα
μιλάμε ακόμα...Και επειδή δε ξερω πολλά απο άντρες θέλω συμβουλές...μου λέει
λοιπόν...Δε πρόκειται να σε ερωτευτω!Θα σε έχω μόνο να σε π....Παντρευομαι!!!!
Εάν δεχτεις να κάνουμε σεξ με κοπέλα θα χωρισω αμέσως!!!Έχω χωρίσει!!!Δεν έχω χωρίσει σε δούλευα!!!!!
Έλα εδώ που είμαι Θεσσαλονίκη δλδ γιατί θα είναι κριμα να χωρισω και να με προλάβει άλλη!!!!
Σταματα να με ενοχλεις!!!!Σε θέλω λίγο!!!!Το ότι σε θέλω λίγο δε λέει κάτι!!!!!Έχω φωτογραφία σου!Αν δεν έρθεις εδώ θα την βγάλω παντού!!!!!Με έβγαλε φωτο με το σουτιέν χωρίς να θέλω.Την έσβησα εγω η ίδια βέβαια μετα απο μέρες
που πήρα το κινητό του.Το θέμα μου είναι ρε παιδιά...Νιώθω πολυ άσχημα..
Νιώθω ατιμη καταρχήν γιατί είχε σχέση...Νιώθω άσχημα γιατί του την έπεσα και του έστελνα χιλιάδες μνμτα.
Και νιώθω μπερδεμένη...Γιατί δε καταλαβαίνω τη συμπεριφορά του...
Με παίρνει και τηλέφωνα...Ενώ απ την άλλη μεριά μου λέει σταματα να με ενοχλεις...
Έχω μπερδευτεί παρα πολυ..Τι θέλει τελικά;;;;Θα γίνει άραγε ποτέ κάτι!Χωρια όπως είπα τις τύψεις που είχε κοπέλα...
Και όλα αυτα τα μνμτα...Νιώθω ενοχές...Το ότι ήμουν καταπιεσμενη απο τους γονείς
μου σε βαθμό να μην νιώθω άνετα με κόσμο δε ξέρω αν είναι ελαφρυντικό.34 ετών είναι.Και δε πιστεύω ότι παντρεύεται.Νομίζω με δουλεύει..Μου έχει πει πολλές φορές...Σε παίζω και σε κάνω ότι θέλω γιατί είσαι αβγαλτο.Αυτα.Μη με κρίνετε...Ήδη νιώθω χάλια...