Καλησπερα σας κ παλι,ευελπιστω οτι αυτο ειναι το καταλληλο φορουμ για το θεμα μου,Ειμαι 27 ετων πλεον αλλα αυτο αφορα ολοκληρη την ζωη μου,Ετσι αν μη τι αλλο πρεπει να το πω για εκτονωση,Το μεγαλο προβλημα ειναι η <<γιαγια>> μου κ θα καταλαβετε κατευθειαν γιατι η παρενθεση,Αυτη ειναι η μητερα του πατερα μου κ για να μπω κατευθειαν στο θεμα με απορριπτει απο οταν γεννηθηκα για λογους που δεν καταλαβαινω κ ολο κ επειδεινωνεται η κατασταση κ τα βαζει κ με την μητερα μου,Παντα με εγραφε κ οταν γεννηθηκε ο μικρος μου αδερφος τον λατρεψε κ εκανε ο,τι μπορουσε για να μου σπασει τα νευρα,Εμπαινε στο σπιτι ρωτουσε που ειναι ο αδερφος μου του εδινε λεφτα δωρα μπροστα μου του επαιζε κ μενα τιποτα,Αυτο συνεβαινε παρα πολυ καιρο οταν ειμασταν μικροι,Οταν μεγαλωσαμε λιγο αρχισε την προσπαθεια να φερει τα πραγματα ετσι που ο αδερφος μου να παρει τα παντα κληρονομια κ εγω τιποτα,Ολο ελεγε μπροστα μου οτι οι ξαδερφη μου κ εγγονη της επισης ειναι η ομορφοτερη στο σοι κ θα πετυχει στην ζωη της,Εγω βεβαια παντα ημουν η προβληματικη η τεμπελα που δεν θα κανω τιποτα στην ζωη μου,ο αδερφος μου επισης ελεγε ειναι ιδιοφυια κ θα προοδευσει,Λιγα χρονια μετα ο πατερας μου αντιμετωπισε καταθλιψη λογω κ της πιεσης που του ασκουσε για ορισμενες δουλειες κ του απαισιοδοξου χαρακτηρα του,Τοτε επεσε σε αυπνια για εβδομαδες απο την ενταση με αποτελεσμα να παθει ατυχημα κ να σκοτωθει,Οπωσδηποτε ηταν μεγαλος πονος για αυτην ο μεγαλυτερος που της ετυχε ποτε αλλα αντι να καταλαβει κ εμας επειδεινωθηκε η κατασταση,Κανονισε να παρω εγω τα χειροτερα περιουσιακα στοιχεια κ ο αδερφος μου τα καλυτερα κ τα περισσοτερα,Κουμανταρει ακομα την περιουσια κ δεν μας επιτρεπει να πλησιασουμε,Αυτο βεβαια που ειναι το πιο επωδυνο ειναι οτι κατηγορει μενα κ την μητερα μου οτι εμεις ευθυνομαστε που σκοτωθηκε ο γιος της ουρλιαζει κ ειναι σε κριση,Η μητερα μου την περιποιηθηκε οταν αρρωστησε κ μετα την πηρε τηλ κ την εβρισε ουρλιαζοντας,Παλι καλα που μενει μακρυα μας,Εννοειται μαζευει λεφτα μονο για τον αδερφο μου κ εμεις εκτος,Εγω κ το αγορι μου σε λιγο καιρο απο τωρα θελουμε να κανουμε οικογενεια,Οπωσδηποτε εχουμε αναγκη απο οικονομικη ενισχυση κ με πικραινει πολυ το γεγονος οτι ετσι κ γινοταν μια δικαιοτερη κατανομη τοτε θα ημουν καλυτερα οικονομικα,Εκτος απο αυτο ειναι ενας θειος που που διαθετει καποια μαγαζια κ αναρωτιεμαι μηπως του ζητησουμε δουλεια ετσι κ δεν βρουμε τωρα που ειναι η κριση οταν ειναι καιρος,Ειναι προβλημα ομως οτι ενω εμεις δεν τον γνωριζουμε καλα αυτη ειναι πολυ δεμενη μαζι του τον επηρεαζει πολυ κ φοβαμαι θα του μιλησει πολυ ασκημα για μας συνεχιζοντας να ασκημαινει την ζωη μου μιας κ θεωρει οτι ειμαι προβληματικη κ ευθυνομαι που πεθανε ο πατερας μου!Οποιος επιθυμει περιμενω γνωμη ειμαι πραγματικα κ πικραμενη κ προβληματισμενη