den kserw ti mou ginetai. voitheia
den kserw apo pou na arxisw. Lew psemata. Se simeio pou oloi nomizoume oti kanw alli zwi apo auti pou zw. Akoma ki i oikogeneia mou. Den antexw allo. To teleutaio kairo kanei ki kapoies skepseis gia autoktonia. Alla menw ws ekei. Ws na nai kapoia lisi. Lisi figis. Exw kourastei. Thelw na zisw.
Den lew psemata gia na ekmetalleutw kakovoula kapoious. Kalitera na sas eksigisw. Apo mikri thimamai on eafto mou se istories pou eixane pragmatika simvei na prosthetw ki egw alla pragmata, dika mou, otan tha tis diigomouna. Ki auto to ekana panta, alla gia "leptomereies". Ki sxedon itan panta gia na fanw egw pio eksipni pio omorfi pio apo ola.
Panta apo oso thimamai ton eafto mou elega oti thelw na spoudasw gimnastria. Ki ta katafera ki piga. Otan perasa omws sti sxoli katalava oti den mou arese. Alla tote emeina kata kapoio tropo ksekremasti giati den iksera ti allo na kanw. Autos itan o stoxos mou ki twra den ton ithela.Telospantwn gia na min sas kourazw apofasisa na stamatisw ena eksamino, meta piga pisw ki sinexisa mexri to tetarto etos, ekana ki eidikotita ki mou eixan meinei kapoia mathimata mono gia naparw ptixio. Ki apo tote arxisan ola pou zw twra. Gia kapoio logo pou akoma den exw katalavei den piga na dwsw auto pou emeinan. Enw exw pei se olous oti exw teleiwsei. Se goneis adelfia oikogeneia filous.. se olous. Meta sinexiza na lew oti den kserw ti nakanw, den ma aresei auto pou teleiwsa. Emeina stin poli pou spoudaza ki elega pws doulevw enw den ekana tipota. Oli mera sto spiti ki na klaiw.
Prin peripou 1,5 xrono gnwrisa kapoion ki arxisame na vgainoume. Tou eixa pei omws alla gia mena. Ekana pws eimai kseni... pws zw sto ekswteriko... dimiourgisa allous goneis... adelfia afisa ta idia... i moni alitheia itan to onoma mou. Ki oli auti i i katastasi pise sxedon 5 mines! Ton agapisa omws, ki pote den ton koroidepsa gia ta aisthimata mou, ki epeidi ton agapaw ki den antexa allo na ton koroidevw tou eipa mia mera tin alitheia. Ki me sigxwrese, akoma den katalava giati, ki eimaste akoma mazi. otan tou eixa pei tin alitheia tote ipotithetai tou eixa pei oti ksekinousa to didaktoriko mou... kamia sxesi... me rwtise an ki auto itan psema ki egw den kserw giati tou eipa oxi.Ki apo tote nomizei oti kanw didaktoriko. Exei perasei sxedon enas xronos apo tote. Kaneis den kserei tin alitheia. Eimaste se alles poleis ki etsi apeidi ton episkeftomai egw pio taktika einai apokommenos apo to perivallon mou gia na sizitisei ki na mathei.
Den antexw allo omws. Pws ginetai na agapaw kapoion toso wste na niwthw oti mporw na dwsw ki ti zwi mou gia auton alla tin idia stigmi na tou lew psemata??? Den antexw allo. Den tou aksizei kati tetoio. Ki den exw dikaiwma na simperiferomai ki na koroidevw me auto to tropo tous anthrwpous.. alla to kanw.
Niwthw oti oles oi apofaseis pou pora sti zwi mou einai lathos. Niwthw oti twra 10 sxedon xronia meta pou teleiwsa to sxoleio den exw kataferei tipota. Ki enw oloi mou lene poso eksipni eimai egw oti kanw to kanw ilithia. Ki anti na stathw sto ipsos mou ki na analavw tis eithines mou ki na dw apo dw ki pera ti trexei den to kanw. Sinexizw tin idia katastasi.
Exw megalwsei se ena spiti gemato agapi ki katanoisi ki eleutheria epilogwn. Exw dio goneis ki 3 adelfia pou me agapane ki mou to exoun deiksei. Otan sinevike auto me to agaori mou nomiza pows oloi tha me ftisoun ki den tha theloun na me ksanadoun sta matia tous. Antitheta oloi mou simparatstathikan ki me ipostiriksan. Piga ki se psixiatro.. imouna gia 6 mines se efexor xr ki xanax. Katathlipsi ki agxwthis diataraxi mou eipe.
Alitheia den thelw na eimai etsi. Den thelw nalew psemata. Me skotwnei na pw tin alitheia kserontas oti tha pligwsw ki tha stenaxwrisw tous goneis mou, ta adelfia mou, tous filous mou, pou kanoun ta panta gia mena.
Tis teleuataies evdomades skeftomai entona na eksafanistw.. na xathw.. na pethanw.. na glitsoun oloi apo mena.
Giati afou niwthw etsi ki afou katalavainw ti ginetai den mporw na to allaksw? Giati afou niwthw pws mporw na kanw polla fovamai na parw mia apofasi ki naproxwrisw mprosta??
Mipws trellainomai?? Mipws den exw tipota ki apla etsi eimai san xaraktiras??
Alitheia oli mera klaiw to teleutaio kairo. Ki se olous deixnw pws eimai mia xara... an ki nomizw to katalavainoun.
Den exw dikaiwma na simperiferomai stous anthrwpous etsi. tipota den aksizw tipota den mporw na kanw telika. Eimai axristi ki to mono pou mporw na kanw einai na pairnw lathos apofasei ki na pligwnw anthrwpous ki meta gia na ta kalipsw ola auta na lew psemata ki na dimiourgw alli pragmatikotita apo auti pou zw gia na niwthoun oi girw mou oti kati aksizw.
Den thelw pia na zw
xilia signwmi pou sas kourasa