Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!
Θά ήθελα να πω και εγω τι περνάω τα τελευταία 4 χρόνια και βέβαια κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
'Ολα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2010 όπου σε μια μερα έκοψα και το κάπνισμα και απο εκείνη την στιγμή έχει αλλάξει η ζωή μου.είχα χάσει τον Πατέρα μου απο καρκίνο του πνεύμονα πριν 6 μήνες και να πω απο φόβο τον Ιούνιο οπως είπα παραπάνω έκοψα το κάπνισμα αλλά και αρχίσανε τα προβλήματα που καλά κρατάνε αλλά και πολλάπλασιάζονται δυστυχώς....ξαφνικά είχα πόνους σε όλη την κοιλιακή χώρα πήγα σε γιατρό και έκανα εξετάσεις αίματος που τυχαία βρέθηκε ότι είχα χαμηλή Β12 και μου έκαναν προληπτικά κολονοσκόπηση και γαστροσκόπηση που δεν βρέθηκε τίποτα και ο γιατρός μου είπε ότι έχω ευερέθιστο έντερο.....αλλά οι πόνοι καλά κρατούσαν και απο την μερα που ένοιωσα τους πόνους άρχισα να ψάνω στο Ίντερνετ τις πιθανές αιτίες , όπως καταλαβαίνετε ότι με το παραμικρό που με πονάει κάπου νομίζω ότι θα πεθάνω και ότι έχω καρκίνο...όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα έχω κανει άπειρες εξετάσεις και άπειρους πόνους κυρίως στην κοιλιακή χώρα και φτάνω στο προηγούμενο Σάββατο που εκεί που ήμουν στην δουλειά έκανα μια απότομη κίνηση (εχω και αυχενικό) ψαχούλεψα κατα λάθος ένα πρησμένο λεμφαδενάκι και απο εκείνη την ωρα περνάω μαύρες ώρες, έκανα υπέρηχο τραχηλικής χώρας όπου ο Ακτινολόγος διέγνωσε λεμφαδένα χωρίς παθολογική αγγείωση...ψάχνομαι συνέχεια στην περιοχή απο φόβο μήπως βγάλω και άλλους....τα εχω δει όλα...εχω βέβαια ενόχληση στην περιοχή αλλά πρέπει να είναι απο ότι μου είπε και απο το αυχενικό που εχω....ξέχασα να πω ότι έκανα παράλληλα και εξετάσεις αίματος που βγήκαν μια χαρά...ένας πολύ φίλος μου είπε ότι εγώ προκαλώ τους πόνους (παρασυμπαθητικό) ετσι κάπως μου είπε.......τι να πω ξερω ότι κουράζω τυς δικούς μου ανθρώπους, αλλά δεν το κάνω επίτιδες και τωρα που σας γραφω εχω ενοχλήσεις στην περιοχή.....μπορώ να γράφω ώρες με αυτα που μου παρουσιάζονται αλλά θα σας κουράσω τζάμπα...ευχαριστώ για τον χρόνο σας!