Η προσπαθεια μου αποδιδει καρπο-μηνυμα σ ολους με καταθλιψη!
Καλησπερα σας κ παλι,Αγωνιζομαι εδω κ παρα πολυ καιρο με την καταθλιψη,παιρνω φαρμακα τα εκοψα εκανα υποτροπη κ ξαναπαιρνω τωρα,Αιτια της καταθλιψης μου ειναι προφανως κ το ασκημο σχολικο περιβαλλον που ημουν μικρη ο πατερας μου που πεθανε αποτομα αλλα κ η κακοποιηση απο συγγενικο μου προσωπο κ πιθανον κ διαφορα αλλα θεματα,Τωρα δεν ειμαι εντελως καλα αλλα ειμαι αρκετα καλυτερα κ με το αγορι μου θελουμε να κανουμε οικογενεια,Οταν επαθα καταθλιψη την δευτερη φορα ειπα να μην το βαλω κατω,λοιπον αρχισα διαφορες δραστηριοτητες ομως περιπατο μαζι με το αγορι μου την ξαδερφη μου η την μητερα μου κ οικιακα κ σουπερ μαρκετ κ διαφορα αλλα για να βοηθησω τους δικους μου,Τωρα επιτελους ο γιατρος λεει ειμαι αρκετα καλυτερα μου μειωσε το φαρμακο κ παιζει να το κοψω εντελως σε λιγο καιρο,Παραλληλα πηγαινω κ σε πνευματικο εκκλησια κ ψυχολογο γενικα κανω απο ολα οσα πρεπει,Ολοι λενε οτι η δραστηριοτητα η αυξημενη αυτον τον καιρο συνεβαλε να δω αποτελεσμα κ αυτο το μηνυμα θελω να δωσω σ ολους με καταθλιψη οτι το αποτελεσμα γινεται ταχυτερα ορατο ετσι κ ενταξεις δραστηριοτητα στην καθημερινοτητα σου!