Παιδια μου αρεσει να ζωγραφιζω και γενικα καλλιτεχνικα θεματα αλλα δεν ασχολουμε πολυ γιατι βαριεμε αφου δεν εχω και κανενα για να του δειξω οσα κανω.Υπαρχει κανενας αλλος που να του αρεσουν αυτα;
Printable View
Παιδια μου αρεσει να ζωγραφιζω και γενικα καλλιτεχνικα θεματα αλλα δεν ασχολουμε πολυ γιατι βαριεμε αφου δεν εχω και κανενα για να του δειξω οσα κανω.Υπαρχει κανενας αλλος που να του αρεσουν αυτα;
εγω.................
Δε καταλαβαινω γιατι πρεπει απαραιτητα να τα δειξεις καπου , το κανεις για τους αλλους η για εσενα ?
Για εμενα τα κανω αλλα αυτο ειναι που εχω βαρεθει οτι κανεις δεν προκειτε να τα δει να πει κατι.Εσυ Αλλεξανδρε με τι ασχολησε;
ειναι σχετικο με τη σχολη που ακολουθησα που ηταν γραφικες τεχνες κ μου αρεσε κ ταυτοχρονα κ συνδιασα τις γραφικες τεχνες με τη ζωγραφικη κ εφτιαξα μια δικη μου τεχνοτροπια...
Τι εννοεις δικια σου τεχνοτροπια;Και στην σχολη αυτη με παννεληνιες μπηκες;
οχι ιεκ ηταν δοκιμασα να συνδιασω γραφιστικο σχεδιο με ελευθερο
θα σου δειξω σε πμ αν κ αυτο ειναι απο τα πρωτα μου
Και τωρα δουλευεις;Δηλαδη βρισκεις δουλεια με ενα τετοιο πτυχιο;
Ποιο ειναι απο τα πρωτα σου;
Ναι το ξερω ειχα δοικιμασει ομως δεν βρικα μεγαλη ανταποκριση.Κατι βιντεο που ειχα φτιαξει δεν τα ειχε δει και πολυ κοσμος.Τωρα αμα εσυ εχεις ασχοληθει καθολου με ιντερνετ και ξερεις κατι ευχαριστως να το ακουσω
Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που μπορεις να προβάλλεις τα έργα σου. Ψάξε στο google και θα βρεις αρκετές. Αν δεν βγάλεις άκρη, στείλε πμ, να σου πω κάποιες..
δε νομιζω οτι κανει για δουλεια αυτο το θεμα τα ποιοτηκα υλικα ζωγραφικης ειναι πανακριβα καπωτε πριν πολα χρονια ειχα παρει μια κασετινα με μολιβια που εκαναν αν θυμαμαι καλα 250 ευρω κ μεσα σε τρεις ζωγραφιες εμιναν τα περισσοτερα μισα αφου θα πρεπει να ξυνω τη μυτη συνεχεια για να ζωγραφισω ετσι κ εκτος αυτου ειναι κ δυσεβρετα εκτος απο ακριβα ετσι δε θα βγαλεις φραγκο αν το πας πιοιοτικα αν το πας οπως κατσει τι να σου πω.. δε ξερω
εγω ασχολουμαι με γραφικες τεχνες τη ζωγραφικη την εχω χομπυ