ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ & ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ
Καλησπερα! Τα τελευταια 2 χρονια εχω πολυ εντονες κρισεις πανικου. Κατερρευσα μεσα στη δουλεια μου. Ξεκινησα ψυχαναλυση αλλα νιωθω να χειροτερευω. Αυτα που συνειδητοπιησα για τη ζωη μου κ για το πως εφτασα σ' αυτο το σημειο με ζορισαν παρα πολυ. Μετα απο 2 χρονια λοιπον ψυχαναλυσης εχω κλειστει περισσοτερο. Βιωνω απομονωση κ τεραστια θλιψη. Υπαρχουν μερες που γινομαι αλλος ανθρωπος. Εχω επιθυμιες, μια χαρα που προσπαθει να βγει προς τα εξω κ μια ζωη που φανταζει πολλα υποσχομενη κ διαφορετικη απο την προηγουμενη αθλια ζωη μου. Ομως το προβλημα μου υποτροπιαζει συνεχως. Μετα απο καλες στιγμες γρηγορα επανερχομαι σε φαση κρισεων πανικου κ μαλιστα σε χειροτερη μορφη απο την προηγουμενη. Για καθε καλο βημα προς τα μπροστα που κανω μου στη συνεχεια ερχονται 5 βηματα προς τα πισω. Εχει μηπως κανεις βιωσει κατι αντιστοιχο; Γνωριζει καποιος αν ολα αυτα ειναι σταδια της ψυχαναλυσης; Κατανοω τη δυσκολια του να αποδεχτεις τι φταιει κ να το αλλαξεις. Αλλα δυστυχως δε μπορω να σταθω στα καλα που βλεπω κ αμεσως επανερχομαι στο κακο και σε σκεψεις του στυλ: "δεν αντεχω αλλο, κουραστηκα να πολεμαω με φαντασματα, δε θα περασει ποτε". Ειμαι απογοητευμενη κ πολυ ταλαιπωρημενη. Εχω οσα αναφερετε για ταχυπαλμιες, αρρυθμιες κτλ. Νιωθω οτι βασανιζομαι χωρις ελεος. Κ το χειροτερο ειναι οτι πλεον αρχιζω να φοβαμαι για την ψυχαναλυση που οταν ξεκινησα την ειχα σαν σανιδα σωτηριας. Κ στην αρχη ηταν. Ειχα βελτιωθει πολυ. Αλλα οπως σας ειπα με το που υπαρχει μια βελτιωση μετα ξαναχειροτερευω κ μαλιστα σε σταδιο χειροτερο απο το προηγουμενο. Αν καποιος εχει ζησει κατι αντιστοιχο θα το εκτιμουσα να το μοιραστει μαζι μου. Ευχαριστω.