Το προβλημα μου ειναι το εξης: Νιωθω απιστευτη μοναξια. Απο παντα. Ειμαι μοναχοπαιδι κ λογω αγχους-κρισεων πανικου εχω σταματησει να δουλευω τον τελευταιο καιρο. Δε βγαινω πολυ κ οι λιγοστες φιλες που ειχα νιωθω οτι δε με καταλαβαινουν. Αντιλαμβανομαι οτι καθενας περναει τα δικα του προβληματα κ ειναι δυσκολο να σταθει στον αλλο ανα πασα ωρα κ στιγμη, αλλα αυτο δε μου αρκει. Θελω να εχω φιλους στη ζωη μου και να βρισκονται διπλα μου οταν τους χρειαζομαι. Μια διεξοδος της παιδικης-εφηβικης ηλικιας μου ηταν το διαβασμα. Αλλα και αυτο μου φαινεται πολυ μοναχικο αυτη τη στιγμη.
Κατα περιοδους σπαω την κλεισουρα βγαινω για περπατημα, ποδηλατο κτλ. αλλα πλεον δεν εχω ορεξη ουτε κ αυτο να κανω γιατι δε θελω να κανω αλλα πραγματα μονη μου. Βαρεθηκα να ειμαι μονη μου. Τα αδιεξοδα μου ειναι παντου. Νιωθω ασχημα, μενω κλεισμενη μεσα, απομονωνομαι κ φυσικα φαυλος κυκλος συνεχιζω να ειμαι μονη μου κ να νιωθω ασχημα. Οικονομικα δεν ειμαι καλα για να ξεκινησω πχ μια ομαδικη δραστηριοτητα.
Το υπαρχον περιβαλλον μου νιωθω οτι ζει στο δικο του κοσμο. Κανενας δε μπορει να με καταλαβει, να με κατανοησει κ να μου συμπαρασταθει. Νιωθω απιστευτα μονη κ δεν ξερω πως να ξεφυγω απο αυτη την εφιαλτικη κατασταση. Αν δουλευα τουλαχιστον θα περιτριγυριζομουν απο κοσμο. Αλλα δε νιωθω ακομη δυνατη να επιστρεψω στη δουλεια. Καθε μερα με απορροφα η ασχημη ψυχολογια μου. Φανταστειτε οτι τις τελευταιες ημερες που ανακαλυψα αυτο το forum νιωθω καλυτερα γιατι τουλαχιστον νιωθω οτι μιλαω με καποιον, ανηκω σε καποια ομαδα, δεν ειμαι τοσο μονη μου. Κ ειναι ο,τι καλυτερο μπορω να κανω απο το σπιτι μου κ με τον υπολογιστη μου.