Originally Posted by
immortal
5:20 Κοιτω απο το παραθυρο ,το τασακι γεματο και πινω τον 3 μου καφε.Ο καιρος θλιμενος.στο απεναντι μπαλκονι καποιος καπνιζει τσιγαρο,τι να σεκφτεται αραγε?θορυβος απο αυτοκινητα ,κορναρισματα.μια παρεα περναει και γελανε.θελω να βγω και να φωναξω απ το μπαλκονι μου,υπαρχω!! με ακουει κανεις??ακουω adele και απλα γραφω ,αυτα που δεν ειναι κανεις προθυμος να ακουσει γιατι δεν αντεχουν σε αυτην την εποχη μιζεριες.επαψα να κλαιω,να μιλω δεν επιτρεπονται σε αυτην την εποχη..ο μονος που με ακουει καποιες φορες και μου μιλαει ειναι ο ιδιος μου ο εαυτος ακομα και πριν κοιμηθω μολις ξαπλωσω ακουω την φωνη μου μεσα στο κεφαλι μου ,μην κλαψεις,μην λυγιζεις ισως αυριο που θα ξυπνησεις να συμβει κατι καλο.
ξυπναω στις 12 το μεσημερι φιαχνω τον καφε μου μπαινω στο ιντερνετ ψαχνω για δουλεια .παλι τιποτα.εισαι αχρηστη μου λεει ο εαυτος μου αφου δεν ξερεις και τιποτα να κανεις μια ζωη αλλοι σε φροντιζαν,πως θα βρεις δουλεια?θελω να παω να κοιμηθω ξανα κοιταζω την μικρη μου 6 χρονων -παλι θα κοιμηθεις?-ναι δεν νιωθω καλα -βαλε μου nickelodeon ,χοροιπηδαει παντου ,τσιριζει ,βαζανιζει το σκυλι φωναζω με ολη μου την δυναμη σκασε επιτελους!μακαρι να μπορουσα να εξαφανιστω τωρα δεν αντεχω,αρχιζω τρεμω παω στο κρεβατι ,ο δεσμος μου παλι θα κοιμηθεις??να αφηστεμε!σηκωνομαι στις 9 μετα απο εφιαλτες δεν ξερω που βρισκομαι και σε ποιον αιωνα ξυπνησα με φερνει αμεσως στη πραγματικοτητα η μικρη μπλα μπλα μπλα ααααα ουυυυυ γαβ γαβ τι θα φαμε???σκαστεεεεεε.
πινω καφε κοιταω το χαλι ,τι εχεις ?τι θες να εχω δεν τα ξερεις?νιωθω μονη,δεν με καταλαβαινει κανεις,δεν εχω κανεναν! ελα ρε αγαπη μου θα στρωσουν τα πραγματα .ποτε?3 χρονια ζω ετσι...ειμαι 30 χρονων θελω να ζησω και παλι ,θελω να βγω,θελω φιλους.υπαρχω !!!δεν ειμαι φαντασμα!!! παλι η φωνη στο κεφαλι μου ,θαψτο θαψε τον πονο σου ,μην κλαψεις,κουραγιο!