καλησπέρα κορίτσια βλεπω ότι δεν είμαι η μονη μανα που τα τραβαει αυτά υπαρχουν και χειροτερα ας μιλησουμε για μενα με λενε και είμαι 29 με 2 παιδια 10 και 5 τα οποια βιωνουν μονο πονο όπως εγω.Με τον αντρα μου γνωριστηκαμε όταν ειμουνα από ότι ειδατε την ηλίκια των παιδιων μου από πολη νωρις αυτοσ 15 χρονια μεγαλύτερος εμεινα αμεσως εγκυος όχι ερωτευμενη όχι τσιμπιμενη ισως νομισα ανηλικο ειμουν χιχιιχ αυτος με αφηνει εγκυος και εξαφανίζεται μεχρι και εκτρωσει στο 5 μηνα ζητησε εγω το στοκο όταν γεννησα ενώ ολοι την γεννα την εβλεπε παραλιγο να πεθανουμε και εγω και το παιδι στη γεννα το ατιμουλικο κολλησε τεσπα αυτος γυρισε τοαν το παιδι ηταν σχεδόν 8 μηνων εμ το παιδι είναι καρπον λες και τον τιμωρησε ο θεος στους γονεις μου ειπα ότι ο πατερας ειχε φυγει δεν με ζορισανε καθολου απεναντίας είναι χαζοπαπουδες μην μακριγορω δεν εμεινα μαζι του όταν ξαναγυρισα ειχε καταχρεωθεί και πληρωνε αυτος για να μην μεινει μονος είναι και μοναχοπαιδι μου φεροταν σαν βασιλισσα εμ μενω εγκυος και τοτε αποφασισει να μεινουμε μαζι τοτε αρχισουνε μαθαινω ότι ηταν αλκοολικος και ολοι οι οικογενεια του αλλα εγω δεν εδωσα σηασια που να ηξερα τι είναι αυτό εγω νορμαλ γονεις εχω τεσπα αρχισει επειδή μου επεσε το τηγανι με κλοτσάει στη κοιλια 7 μηνων δεν μιλησα νομισα ότι καλα εκανε μετα από αυτό πηρε αερα και χτυπαγε με το παραμικρο όταν γεννησα και το δευτερο λεχωνα νομισα με το τροπο που επιανα το μωρο ότι δεν ξερω και εβρισε και χτυπαγε δεν λιλαγα σε κανεναν αυτό εχει επειδηνωθει μεχρι και μπουκετο εφαγα όλα μπροστα στα παιδια αυτος το παιδακι ετρεχε στη μαμα του και της τα ελεγε όπως τον συμφερει βεβαια και αυτή αντι να με υπερασπισει ελεγε αστον αντρας είναι εσυ μιλας πολύ συγνωμη οποιος μιλαει η λεει τη γνωμη του τρωει ξυλο?γιατι ετσι ειμαστε ακομα και τα παιδια αν ποθμε κατι διαφορετικο γινόμαστε μυθος εφτασε η στιγμη που ειπα δεν αντεχω άλλο θα τα πω στη μητερα μου ξερετε τη μου απαντησε μην μιλας κορη μου ανεξουτα για τα παιδια σου ο θεος βλεπει θα κανεις ότι σου λεει και θα πλαγιασεις μαζι του και κανε αυτό που θελει θα στα παρει ανυπαντρη εισαι τι να κανω τωρα το περασε στη λεκτιξκη βια