Απροσεξία- ΣΜΝ και υπερβολικος φοβος
Ίσως να έπρεπε να αναρτήσω το μήνυμα στην ενότητα της σεξουαλικότητας, αλλά καθώς βιώνω έντονα συναισθηματα αγχους και φοβου αποφασισα να το αναρτήσω εδω. Πριν από 4 μήνες έκανα σεξ με καποιον που γνωριζα πολυ λιγο χωρις προφυλαξη. Απο εκεινη τη στιγμη καταλαβα πως αυτο ηταν λαθος και ειχα ανησυχια για το τι μπορει να με ειχε κολλησει. Τις επομενες μερες σκεφτομουν για να παρηγορισω τον εαυτο μου οτι "σε σενα θα συμβει?, τι μπορει να ειχε καθαρος φαινοταν". Αρχισα λιγες μερες μετα να εχω καποια γυναικολογικα συμπτωματα (κολπικες ενοχλησεις και ενοχλησεις στην κοιλια). Εβαλα με το νου μου τα χειροτερα, το AIDS και ενα σωρο αλλα πραγματα. Με τα πολλα και μετα απο κάποιες λαθος διαγνωσεις πριν λιγο καιρο διαγνωστηκα με χλαμυδια και υποψια HPV. Απο τοτε νιωθω τη ζωη μου να εχει σταματησει. Σε αναζητησεις μου στο ιντερνετ βλεπω πως συνδεεται η συφιλη με τα χλαμυδια και εχω τρελαθει. Νιωθω πως εχω κολλησει ολες τις αρρωστιες που υπαρχουν, ακομα και AIDS και καθε συμπτωμα που εχω με οδηγει σε αυτες τις σκεψεις. Νιωθω συνεχως πως εχω πυρετο, ψαχνω για περιεργα σημαδια στο δερμα μου και αλλοιωσεις. Παιρνω θεραπεια για τα χλαμυδια αλλα νιωθω πως ποτε δεν θα γινω καλα,νιωθω αρρωστη και βρωμικη. Εχει αλλαξει η εικονα που εχω για το σωμα μου, μονο στη σκεψη οτι μπορει να εχω συφιλη η κατι ακομα τρελαινομαι. και δεν εχω το κουραγιο και το σθενος να παω να κανω την σχετικη εξεταση. Απο εκει που νομιζα πως ειναι ενα νοσημα σπανιο και ξεχασμενο ξαφνικα βρισκομαι αντιμετωπη με την πιθανοτητα να το εχω. Αυτο το ατομο μου μετεδωσε 2 σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα και σεκφτομαι συνεχως πως μπορει να ειχε και αλλα τοσα. Ολη μερα αναμασαω τις ιδιες σκεψεις και κλαιω, φοβαμαι οτι θα πεθανω. Αυτο που θελω να επικοινωνησω ακομα, ειναι πως πρεπει να ειμαστε πολυ υπευθυνοι σε αυτο το θεμα γιατι μια απροσεξια μπορει να μας στοιχισει ακριβα.Πρωτιστως στον εαυτο μου το λεω. Αδυνατω να πιστεψω και να δεχτω πως μια απερισκεπτη βραδια με καποιον που δεν μου ελεγε τιποτα συναισθηματικα με εχει βαλει σε τετοιες περιπετειες με την υγεια μου και την ψυχολογια μου. Μια στιγμιαια αμελεια νιωθω οτι με εχει κατατρεψει!