Γεια σας, μόλις γράφτηκα στην ιστοσελίδα και θέλω να συζητήσω ένα θέμα που με απασχολεί πολύ ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες.
Με τον σύντροφο μου αρραβωνιαστήκαμε τον Ιούλη, ήμαστε μαζί τώρα 7 χρόνια, είμαι 25 χρόνων και αυτός 28. τελευταία έχει γίνει ανυπόφορος. Κάθε μέρα βρίσκει κάτι ασήμαντο να μου θυμώσει ή ενα λάθος που έκανα ή οποιαδήποτε αφορμή υπάρξη βγάζει πολύ θυμό και νεύρα πάνω μου. Αν άργησε να ξυπνήσει ενώ είχε κάτι, τον παίρνω τηλε΄φωνο και βγάζει τον θυμό του πάνω του, αν είναι δουλεία και δεν είναι καλα τον παίρνω τηλεφωνο και μου θυμώνει για κάτι ασήμαντο, οπουδήποτε δεν πάει καλά θυμωνει με εμένα και μου μιλά άσχημα με άσχημες κουβεντες που με προσβάλλουν και δείχνουν μηδέν σεβασμό. κάνω πολύ υπομονή και δεν μιλώ πολύ για να μην αυξάνενται ο καβγάς όμως νομίζω πως η υπομονή μου εξαντλείται. δεν νιώθω ευτυχισμένη όταν συμπεριφέρετε έτσι. μπορεί 27 μέρες τον μηνα να περνάμε καλα΄και τις 2 ή 3 να γίνετε αυτό μέχρι να ηρεμήσει και να του περάσει. νομίζω πως τωρα τον φοβάμαι κιόλας φοβάμαι να του πω κάτι ή αν γινει κατι ασχημο το κρύβω για να μην θυμώνει κι άλλο. τον αγαπώ και ξέρω πως κι αυτός με αγαπά, περάσαμε πολλά αυτα τα χρόνια για να ήμαστε τωρα μαζί και δεν θέλω να διαλυθούν όλα, όμως δεν καλυτερεύουν τα πράγματα και κάθε μέρα είμαι πολύ στεναχωρεμένη. νιώθω πως έιναι άδικος μαζί μου, με άλλους είναι πολύ καλός με μένα όχι. δεν είναι έτσι η αγάπη αυτό είναι σίγουρο. συνέχεια τον δικαιολογώ πως η δουλειά που κάνει δεν του αρέσει πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα, πως έχει και λίγα θέματα ψυχολογικά όμως λυπαμε γιατί δεν αξίζω κάτι τόσο άσχημο ούτε για τρεις μέρες το μήνα. ελπίζω πως κάποτε αλλάξει όμως καταβάθος ξέρω πως ποτέ δεν θα γίνει αυτό. από την άλλη αν βαρέθηκε τη σχέση μας γιατί δεν φευγει δεν έχει κάποιο συμφέρον απο μένα. δεν μπορώ να του μιλήσω γιατί πάντα καταλήγουμε στο να θυμώνει παραπάνω σε μένα να μου μιλά ασχημα και να φταιει εμένα για όλα. έπρεπε τωρα να σχεδιάζαμε γάμο να κάναμε σχέδια για οικογένεια όχι να έχουμε τετοια θέματα.
Ευχαριστώ για την προσοχή