Η ιστορια μου βρισκεται σε προηγουμενα ποστ και οσοι τα εχουν διαβασει ξερουν πανω κατω τι γινεται.Χωρισαμε τα Χριστουγεννα,ανεβηκα στην πολη που σπουδαζω μετα τις διακοπες και βρεθηκαμε να μου δωσει τα κλειδια μου.Χειραψια με σκυμμενο κεφαλι εκεινος,μου ψελιζει καλη χρονια δινει τα κλειδια κ με ρωταει αν ειμαι μονη σπιτι.Λεω οχι κ φευγω.Μετα απο καμια βδομαδα παμε για ενα ρημαδοκαφε (γιατι?αποτι καταλαβα να πουμε τα νεα μας...ασχολιαστο) ουτε κουβεντα για την σχεση μας,πως και γιατι χωρισαμε μεσω ενος τηλεφωνου.Πριν καμια βδομαδα του στελνω ''εχω την αναγκη να σε δω'' (ετσι αισθανομουν εκεινη την στιγμη ηθελα να τον δω και του το εστειλα) με πηρε τηλ κατευθειαν δεν το σηκωσα την πρωτη γιατι βουρκωσα και την δευτερη το σηκωνω.Μου λεει ''εισαι καλα,εγινε κατι?'' λεω οχι ολα καλα απλα θελω να σε δω...μου λεει κλεισε κ σε μιση ωρα ερχομαι να σε παρω...Βγαινουμε λεμε τα νεα μας κ αφου με ρωτησε 5-6 φορες τι εχω γιατι του φαινομουν καπως τον ρωταω κ γβ με την σειρα μου πως ειναι η ζωη του χωρις εμενα...η απαντηση ηταν οτι ειναι μονοτονη και οτι του λειπω...επειτα απο 2 μερες του στελνω μηνυμα (ενα κατεβατο ) κ του ελεγα πως αξιζει να προσπαθησουμε ξανα και να μην κανουμε τα ιδια λαθη και αλλα πολλα...Η απαντηση?'' Μην το κανουμε πιο δυσκολο...καναμε κ οι δυο λαθη,ειπαμε βαριες κουβεντες'' κ αλλα που δεν θυμαμαι...Κ διερωτομαι...αφου του λειπω...και αφου αισθανεται ακομη πραγματα γιατι να μην θελει να δωσει δευτερη ευκαιρια...Υπαρχει τροπος να τον κανω να γυρισει?Να καταλαβει οτι τον χρειαζομαι? :(