Ισχυροι δεσμοι απο αποσταση
Καλησπερα κ παλι,Αποφασισα να ανοιξω ενα θεμα που πιθανον αφορα κ εσας,Οσοι δεν γνωριζετε ειμαι ολομοναχη στην πολη μου με τους δικους μου επειδη το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια ειναι στρατο κ απο παντα ειμαστε μαζι απο αποσταση κ ολες μου οι φιλες επισης ειναι μακρυα,Στην πολη μου ποτε δεν υπηρξε ενας ανθρωπος που να ενδιαφερεται για μενα πραγματικα γενικα υπεφερα πολυ απο ψευτικες φιλιες κ κακους συμμαθητες κ συμμαθητριες,Ειμαι ενα ειδος ερημητισσας εδωπερα υπαρχουν τοσοι ανθρωποι εδωπερα που ειτε μου εχουν φερθει ασκημα ειτε μου ειναι παγερα αδιαφοροι,Αυτο που ειναι αληθεια ειναι οτι μπορεις να αγαπας πραγματικα ανθρωπους που ειναι χιλιομετρα μακρυα να τους νιωθεις κοντα σου οικογενεια σου ενω οι ανθρωποι που ειναι στην πολη σου κοντα σου δεν σου λενε τιποτα δεν υφισταται τιποτα κοινο,Συνθημα μου ειναι το λιγοι κ καλοι,Αποτελεσμα αυτου βεβαια ειναι να ειμαι εθισμενη στο ιντερνετ καθομαι παρα πολυ για να επικοινωνω με οσους θελω πολλες φορες τσουζουν τα ματια μου αλλα δεν μπορω να σταματησω να καθομαι,Ειναι πολυ ζορικο αυτοι που αγαπας να ειναι μακρυα δεν μπορεις να συμμετεχεις στην καθημερινοτητα τους ουτε αυτοι στην δικη σου,Καμμια φορα νιωθω οτι αυτο με τρελαινει αλλα δεν γινεται αλλιως,Ειμαι πολυ απολυτος ανθρωπος κ παροτι ενδιαφερομαι να βοηθησω τους αλλους μου λειπουν τοσο αυτοι οι ανθρωποι που αδυνατω να βαλω κ αλλους στην ζωη μου,Ειδικα στην πολη μου που επικρατει η ψευτια κ η υποκρισια στην νεολαια που γνωριζω καλα