Κενος απο συναισθηματα ή κανω κατι λαθος?
Καλησπερα συμφορουμιτες... τις προαλλες ειχα γραψει για ενα θεμα που με απασχολουσε... μου αρεσε πολυ μια φιλη μου,προσφατα εμαθα οτι ειναι σε σχεση και δε με πειραξε!αυτος ηταν και ο λογος που σκεφτηκα περισσοτερο το αν πραγματικα ενιωθα κατι για αυτην ή απλα ειναι μια ομορφη κοπελα και επειδη ειναι φιλη μου και τη γνωριζω καλα ως ενα σημειο κολλησα εκει! εχω χωρισει ενα χρονο σχεδον απο μια σχεση εναμιση χρονου... ειμαι 20 χρονων και ολο αυτο το χρονο μετα το χωρισμο δεν ενιωσα τιποτα για καμια...καμια! να πω οτι μια κοπελα μου αρεσει,οτι τη θελω...να τη κυνηγησω,να τη διεκδικησω...να ζησω εναν ερωτα τελοσπαντων οπως δε τον εχω ζησει ποτε! γιατι κακα τα ψεμματα η προηγουμενη σχεση μου ηταν σχολικη και κρατησε για λιγο οταν αρχισαμε και οι δυο να ζουμε μονοι μας ως φοιτητες...ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα! δε ξερω τι συμβαινει.. νιωθω τοσο κενος ωρες ωρες... ειναι δυνατον να μην υπαρχει μια κοπελα να μου κανει το κλικ και να πω οτι τη θελω,τη γουσταρω? τι συμβαινει? εχω εγω κατι? τη πρωην μου την εχω ξεπερασει νομιζω, εχω πολυ καιρο να ασχοληθω μαζι της και ουτε προκειται... αλλα τι?? προσφατα αρχισε να μου μιλαει μια κοπελα που πριν καμια βδομαδα σε ενα παρτυ παραλιγο να γινει κατι...αλλα το βρισκω τοσο ρηχο και ξενερωτο...δε νιωθω τιποτα για εκεινη,ειναι απλα μια ωραια κοπελα...ουτε μου κινει το ενδιαφερον ουτε εγω θελω να μπω στη διαδικασια να κανω σεξ με καποια και αυτο ηταν ολο! θελω να ζησω κατι, να νιωσω πραγματα... ειμαι μονο 20 χρονων και ενω οι περισσοτεροι στην ηλικια μου εχουν βρει καποιον να ερωτευτουν εγω δεν το νιωθω αυτο ουτε στο ελαχιστο...ουτε καν να μπω στη διαδικασια να ενδιαφερθω για καποια και να πω "α ωραια κοπελα αυτη"...βαρεθηκα να ειμαι μονος μου και να βλεπω τους αλλους γυρω μου ζευγαρια, εγω τι κανω λαθος??