Καλησπέρα..
Νιώθω ακριβώς τα ίδια εδώ και έξι μήνες http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1176 ..δέν μπορώ να πάρω τα πόδια μου....έχω ατελείωτες ζαλάδες...δεν έχω όρεξη για φαγητό....δεν μπορώ να κάτσω σταθερός σε ένα σημείο...ζαλίζομαι συνεχώς και νιώθω δυσφορία..ταχυπαλμίες και όλα αυτά που αναφέρει ο φίλος στο παραπάνω link....
Όλα αυτά τα νιώθω το τελευταίο εξάμηνο....
Από το 2005 είχα κάποια σημάδια έντονης κούρασης με μια ελαφρά ζαλάδα...αλλά όπως προανέφερα,το τελευταίο εξάμηνο.....δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου....δεν μπορώ να συμετέχω σε συζητήσεις...ζαλίζομαι έντονα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κτλ..
Πήγα σε παθολόγο δυο φορές,και μου είπε οτι είναι ψυχολογικό το πρόβλημα.....έκανα εξετάσεις και ηταν καλές....τι συμβαίνει τελικά;;;;:(
Και στις δυο επισκέψεις μου πρότεινε(πολύ φιλικός ο γιατρός και αρκετά συζητήσημος) επίσκεψη σε ψυχολόγο-ψυχίατρο....εγώ έχω κολίσει...και πιστέυω οτι έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.....
Να συμπληρώσω οτι τον τελευταίο καιρό κάθομαι ατελείωτες ώρες πάνω από το pc....και όταν πείνω καφέ γίνομαι ακόμα χειρότερα(έκοψα και τον καφέ εδω και 15 μέρες).....και επίσης πέρασα κάποιες επαγγελματικες και προσωπικές δυσκολίες..
Σας ευχαριστώ.