Eκκλησία-Μαρτύριο- Σταύρωση. ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
Έχω ξαναμιλήσει για αυτό το θέμα αλλά η κατάστασή μου είναι μαρτυρική. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ μέχρι που θα πεθάνω από την στενοχώρια μου. Λοιπόν εγώ σταυρώθηκα σαν τον Χριστό στην εκκλησία που πηγαίνω. Και εξηγώ: Από τα 14 μου πηγαίνω σε μία εκκλησία με το παλιό, τώρα είμαι 38. Εκεί μέσα γίνανε πολλά όπως ότι έκλεψα τον γκόμενο μιας φίλης μου από εκεί μέσα. Από εκεί μέσα με ζητήσανε κάποιοι να με παντρευτούνε όταν ήμουνα πολύ μικρή στα 16-18 και εγώ δεν δέχτηκα αυτοί παντρευτήκανε και κάνανε οικογένειες. Πήγαινα με την μαμά μου εκεί. Το θέμα ότι όλα αυτά τα χρόνια έγιναν άσχημα πράγματα στην ζωή μου όπως πχ ότι αρρώστησε ο αδελφός μου και δεν πήγε κανονικά στο σχολείο κτλ και εγώ έβρισα κάποιους από εκεί μέσα. Όλα αυτά είχανε σαν αποτέλεσμα να μην με θέλουνε καθόλου τα κορίτσια που πηγαίνουνε εκεί αλλά και κανένας από εκεί μέσα. Δεν με κάνουνε φίλη τους στο φβ ενώ μεταξύ τους κάνουνε παρέα. Με περιθωριοποιήσανε και δεν με δέχονται πουθενά. Η οικογένεια της φίλης μου το καταλαβαίνω γιατί την πείραξα αλλά αφού λέει ότι με συγχώρεσε ένα γεια δεν θα έπρεπε να μου λέει τουλάχιστον το λιγότερο κανονικά θα έπρεπε να είμασταν και φίλες να πίναμε και καφέ μαζί αλλά μάλλον δεν γίνεται. Το γεγονός ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου επηρέασε πάρα πολύ την ζωή μου μέχρι που την κατέστρεψε μπορώ να πω. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος και δεν ξέρω αν πρόκειται από αυτό ή από όλα τα άλλα. Ή ήταν να μου συμβεί. Πραγματικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο και δεν ξέρω πως θα βγώ από αυτό το χοντρό το λούκι.
Κανένας δεν μου μιλάει από εκεί μέσα και με πιάνει το παράπανω γιατί;;;;; Τόσα χρόνια δεν εκτιμήσανε τίποτα από μένα;;;;; Δεν αξίζω τίποτα;;; Πρέπει να είμαι ειδική περίπτωση ανθρώπου σαν και εμένα να μην υπάρχει άλλος γιατί αυτά που μου συνέβησαν εκεί μέσα που εκπροσωπούνε μια μικρή κοινωνία του έξω κόσμου δεν συνέβησανε σε κανέναν πουθενά και ποτέ μόνο σε μένα συμβαίνουνε αυτά δενν πρέπει να αξίζω μία σαν άνθρωπος για να μου συμβαίνουνε τέτοια πράγματα πραγματικά τρελά πράγματα μόνο που δεν με δείρανε.