Zαλαδες,τρομεροι ιλιγγοι δεν μπορω αλλο...
καλη σας μερα...ειναι αρκετος καιρος (1 χρονος ) που εχω ιλιγγους αλλα οχι καθημερινους πχ μια φορα τον μηνα και ζαλαδες...ετσι δεν το εχω ψαξει ακομα..εδω και 2 μηνες ομως σχεδον καθε μερα....δηλαδη μερα παρα μερα εχω τρομερους ιλιγγους γυρνανε ολα εκει που περπαταω καθομαι...σαν να βλεπω το πατωμα και μετα τους γαλαξιες ενα πραγμα..ταυτοχρονα αγχωνομαι μετα λογικο αλλα δεν με νοιαζει..ολο αυτο ομως με εχει πληγωσει γιατι στο παρελθον ειχα θεματα με αγχος ποτε θα φυγει ολο αυτο βαρεθηκα ηδη παιρνω μια αγωγη για αγχος και δεν με βοηθαει?ειμαι σε μια δουλεια με καλους ανθρωπους αλλα δεν εχω αναφερει ακομα κατι.λογω γαμου προσφατου θα παω να ασφαλιστω να ξεκινησω εξετασεις να αποκλεισουμε το παθολογικο αν και δεν σας κρυβω οτι μου περασε απο το μυαλο μην εχω τπτ κακο.το σαββατο ειχα γενεθλια και εκει που ημουν χαρουμενη πηγαινα για ψωνια σχεδον με μαζευανε και μετα λη την μερα ειχα ιλιγγους και επεσα πολυ ψυχολογικα,ευτυχως εχω τον αντρα μου να με στηριζει αλλα δεν μπορω να νιωθω ανημπορη κανω προσπαθειες για πολλα...επισης να πω οτι δυο φορες που μου πηραν την πιεση ηταν πολυ καλη...πριν εναμιση χρονο εκανα εξετασεις βεβαια δεν εδειξε κατι αλλα θα κανω τωρα και γενικες ορμονικες θυρεοειδη κτλ.