Παιδιά γεια σας!!έχω μία απορία να καταθέσω άσχετη με τα ψυχολογικά και άσχετη με αυτό το φόρουμ,γι'αυτό τη γράφω στην κατηγορία "γενικά"..
Λοιπόν..όταν βαριέμαι πολύ δεν κάνω τπτ..φυσιολογικό αυτό..
Σε μια τέτοια στιγμή μεγάλης βαρεμάρας,καθόμουνα στη μοκέτα οκλαδόν στο σημείο όπου έπεφτε ο ήλιος επίτηδες για να με χτυπάει..
Στήριζα το κεφάλι μου στα δυό μου χέρια τα οποία τα είχα λυγισμένα ώστε οι αγκώνες να ακουμπάνε στα πόδια μου..
Σε αυτή τη θέση τα αυτιά μου έφταναν πολύ κοντά στην καρδιά μου..
Και δεδομένου ότι είχε πολλή ησυχία καθώς και δεδομένου ότι από πάνω μου σε ένα ράφι ήταν ένα ρολόι που ακουγόταν ο δείκτης των δευτερολέπτων του..
με δεδομένα όλα αυτά,άκουγα την ίδια ώρα τον χτύπο της καρδιά μου και το χτύπο του ρολογιού..τικ το ρολόι,τικ τακ η καρδιά μου..
Βασικά εντάξει δεν περιγράφω κάτι το εξωγήινο αφού όλοι θα έχετε βιώσει κάτι ανάλογο..
Απλά παρατήρησα ότι η καρδιά είχε δύο χτύπους,έναν πιο δυνατό κι έναν πιο μικρό ενώ το ρολόι έναν..
με αποτέλεσμα η καρδιά να χτυπάει σε κατάσταση ηρεμίας λίγο πιο αργά απ'το ρολόι..Σίγουρα αν 'έτρεχα η καρδιά μου θα χτυπούσε πιο γρήγορα..
Και η απορία μου είναι..
Αφού αν σταματήσει η καρδιά σταματάει και η ζωή του ανθρώπου δλδ τελειώνει ο χρόνος ζωής,δλδ αφού η καρδιά είναι σαν ένα χρονόμετρο,
δε θα'πρεπε και το ρολόι να χτυπάει όπως η καρδιά?
Και κάτι άλλο..όταν η καρδιά χτυπάει γρήγορα πχ όταν τρέχουμε ή όταν είμαστε αγχωμένοι,αυτό σημαίνει(αν ισχύει το παραπάνω),ότι ο χρόνος της ζωής μας κυλάει πιο γρήγορα?δλδ όποιος ασκείται θα πεθάνει πιο γρήγορα?αλλά δε στέκει αυτό..
όποιος όμως είναι αγχωμένος ναι μπορεί να πεθάνει πιο γρήγορα..
Είναι η καρδιά για τον καθένα το ρολόι του?
Τελικά ο χτύπος της καρδιάς έχει σχέση με το χτύπο του ρολογιού?ας πούμε δλδ η καρδιά είναι το κατασκεύασμα της φύσης και το αντίστοιχο που έχει προσπαθήσει να φτιάξει ο άνθρωπος είναι το ρολόι?ή προσπαθώ με το ζόρι να τα συσχετίσω?
Με απασχολεί το θέμα γιατί τελευταία έχω αρχίσει και κάνω κάτι ταχυκαρδίες..Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ,ότι όσο μεγαλώνουμε τα παθαίνουμε αυτά..
Αν έχω ταχυκαρδίες δλδ αυτό σημαίνει ότι κυλάει πιο γρήγορα ο χρόνος ζωής μου και ότι θα πεθάνω πιο γρήγορα??