Μονη μου καταστρεφω τη ζωη μου
Καλησπερα σε ολους, ειμαι 33 χρονων και νεα στην κοινοτητα σας.
Χωρις να θελω να σας κουρασω θα ηθελα να σας πω με δυο λογια το προβλημα μου, ελπιζοντας για μια κουβεντα που θα με βοηθησει.
Δεν εχω μαθει απο τους γονεις μου να εχω αυτοπεποιθηση, αυτοεκτιμηση, να διεκδικω αυτα που αξιζω με θαρρος ουτε να ειμαι εξωστρεφης. Αυτο υποθετω συμβαινει επειδη δεν ειχα σαν παιδι ενθαρυνση, επιβραβευση, απλοχερες εκδηλωσεις αγαπης. Το μοτιβο ειναι αυτο μιας προστατευτικης, συναισθηματικα παγωμενης οικογενειας μεταξυ ολων. Σαν συνεχεια, εφοσον εχω αναγνωρισει τα αδυναμα σημεια μου, δεν εχω δουλεψει σχεδον καθολου να τα δουλεψω και να βελτιωθω.
Σαν συνεπεια αυτο με εχει φτασει σε ενα σημειο στα 33 μου, επαγγελματικα/ οικονομικα να μην διεκδικω αυτο που μου αξιζει, να ειμαι θυμα και με το ζορι να μπορω να συντηρησω τον εαυτο μου. Οικογενειακα να εχω μια τυπικη σχεση με τις αδελφες μου, με τον πατερα μου σχεδον να μην μιλαω και μονο με τη μητερα μου να νοιωθω σχετικα κοντα. Φιλικα να εχω απομακρυνθει απο ολους μου τους φιλους γιατι νοιωθω μειονεκτικα, οσο και να προσπαθουν να με προσεγγισουν. Τελος ερωτικα να μην μπορω να φερθω ωριμα στις σχεςεις μου και να τις καταστρεφω.
Τελος σαν αποκορυφωμα, πριν λιγες μερες να διωξω απο κοντα μου τον αντρα της ζωης μου, που τοσο με ειχε στηριξει εδω και 4 χρονια, προσπαθωντας να με βοηθησει να ξεπερασω καποια θεματα. Ειχα απομονωθει και τον ειχα απομονωσει και αυτον απολους, εχοντας παραλληλα γατζωθει πανω του ( αφου ηταν η μονη πηγη ευτυχιας ), οσπου δεν αντεξε αλλο και μου ζητησε να χωρισουμε.
Εχω χασει καθε ευτυχια στη ζωη μου απο δικο μου φταιξιμο.