Ο φόβος ατην ιδέα εγκυμοσύνης
Καλησπέρα, τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κάποια μικροπροβλήματα με την κοπέλα μου λόγω ενός γεγονότος, ασήμαντου στους πιο πολλούς. Συγκεκριμένα, η εν λόγω κοπέλα δεν είχε κάποια ερωτική επαφή προηγουμένως οπότε ήταν λογικό να φοβάται την πρώτη της φορά. Όλα λοιπόν κύλησαν ομαλά και η πρώτη φορά ολοκληρώθηκε επιτυχώς πριν από λίγες ημέρες που περάσαμε μαζί στο σπίτι μου. Ακολούθησαν άλλες περίππου 4 συνευρέσεις απο τότε και περίππου πριν δύο μέρες η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της στην πόλη που μένει. Ωστόσο άρχισε να φοβάται για πιθανή εγκυμοσύνη όταν έφαγε έναν περίεργο συνδυασμό φαγητών(ελία, ψωμί, μπάμιες και μαρμελάδα φράουλα).Το συμβάν με το φαγητό έγινε 3 μέρες μετά την πρώτη επαφή. Κατά την διάρκεια της πράξεως λάβαμε όλα τα μέτρα ασφαλείας που ενεδείνκυνται, ειδικά το προφυλακτικό, όμως το τελείωμα γινόταν μέσα της. Η αλήθεια είναι πως η άγνοια και η έλλειψη εμπειρίας προκαλεί φόβο. Προσπαθώ διώξω αυτή της την ανησυχία αλλά λόγω και της δικής μου πτωχής εμπειρίας, αδυνατώ να βοηθήσω και την αγαπάω πολύ. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να προσφέρει βοήθεια σχετικά με το θέμα, ας το κάνει, κάθε βοήθεια δεκτή.:confused: Ευχαριστώ εκ των προτέρων....