Αν υπάρχει έστω και ένας που να νιώθει μόνος και να θέλει να μιλήσει με κάποιον ας στείλει να μιλήσουμε. Μάλλον χαζό που άνοιξα θέμα για να πω αυτό , απλά για να το δει όποιος είναι σε παρόμοια κατάσταση. θα χαρώ πολύ πάντως. Αυτό.
Printable View
Αν υπάρχει έστω και ένας που να νιώθει μόνος και να θέλει να μιλήσει με κάποιον ας στείλει να μιλήσουμε. Μάλλον χαζό που άνοιξα θέμα για να πω αυτό , απλά για να το δει όποιος είναι σε παρόμοια κατάσταση. θα χαρώ πολύ πάντως. Αυτό.
Geiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Τι λέει?
Παλαιοτερα θυμαμαι ειχα προτεινει εδω μεσα να ανταλλαξουμε skype και να γνωριστουμε.
Αλλα υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ θεωρις και πραξης :P
είναι δύσκολο για πολλούς να το κάνουν αυτό. και ένα προσωπικο μηνυμα με ενα γεια, τι κανεις, να πεις 2 πραγματα που σε απασχολουν ειναι μια χαρά. και δεν νομίζω κανείς να μην έχει αυτή την ανάγκη εδώ μέσα να μιλήσει με κάποιον, τουλ όσοι νιώθουν πραγματικά μόνοι, αλλα δεν θέλουν και πολύ.
θες να μπεις στο τσατ της θεοφανιας μηπως
(???)
εχουμε τσατ για να μιλαμε αμεσα κ οπιος θελει μπαινει
μίλα νικόλ.ακούμε...στη διάθεσή σου..
nicole su esteila dm. des!
eho enagi na miliso alla dn me afinei na stilo minima se profil borei kapios na voithisei????
μπες εδω αμα θες κ γραψε το ονομα αυτο για να σε γνωρισουμε http://xat.com/theofaniaHappyHour
Δεν ειναι και ασχημη ιδεα παντως. Καμια φορα ειναι ποιο ευκολο το να μιλας σε καποιον αγνωστο, δεν ξερω γιατι.
Kαι εγώ στην διάθεσή σας , οποιος θελει να μιλησει σοβαρα και υπευθηνα ειμαι εδώ