Μετα απο πολυ καιρο και ενω ειχα αντιμετωπισει οχι πληρως αλλα σε καλο βαθμο το αγχος μου επιστρεφω ξανα για να μοιραστω μαζι σας κατι που μου συνεβει και με φοβισε παρα πολυ.Πριν περιπου 1μηνα λοιπον και ενω καθομουν στο ωραιοτατο καναπε μου και τσιμπαγα κατι ,χαθηκα.και οταν λεω χαθηκα το λεω κυριολεκτικα.ενιωσα ενα κενο στο στηθος κατευθειαν εβαλα το χερι μου στην καρδια και δεν ενιωθα παλμους απολυτως τιποτα, παγωσα!αφησα οτι εκανα εκεινη την στιγμη και προσπαθουσα να βρω χτυπους παλμους αλλα δεν ακουγοταν τιποτα!το ποσο τρομοκρατηθηκα δεν περιγραφεται(συνηθως οταν υπαρχει καποιος φοβος η καρδια παει σαν τρελη σε αυτη την περιπτωση τιποτα).με επιασε κρυος ιδρωτας νομιζα οτι πεθαινω και ξαφνικα αρχισε να χτυπαει σαν τρελη.απο τοτε παρολο που επισκευτικα καρδιολογο που τα βρηκε ολα φυσιολογικα, μου εχει γινει μανια.φοβαμαι πολυ πως θα το ξαναπαθω και οτι θα παθω το χειροτερο.δεν μπορω πλεον να ηρεμησω παντα οταν χαλαρωνω και οι χτυποι πεφτουν απο κατασταση ηρεμιας φοβαμαι.ηταν κατι που ενιωσα και οχι κατι που νομιζα οτι ενιωσα και με εχει φοβισει πολυ.εχει καποιος περασει κατι αντιστοιχο?δεν ξερω τι πρεπει να κανω και αν πρεπει να ανησυχω τοσο πολυ.