Originally Posted by
favvel
γεια σας πάλι..θα είμαι σύντομη..
Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα..Είμαι 26 χρονών σχεδόν,είμαι 8 χρόνια στη σχολή,με 4 χρόνια αναστολή που είχα κάνει για να μην μετράει ο χρόνος που περνάει τζάμπα μιας και δεν πήγαινα,δλδ με 4 χρόνια να έχουν περάσει κανονικά όπου να είμαι γραμμένη..και δεν έχω κάνει τπτ!
Έχω περάσει μόνο 4 μαθήματα κι αυτά με παρότρυνση της ψυχιάτρου που πήγαινα μια εποχή..έκτοτε δεν έχω ξαναδώσει μάθημα..απ'το 2008 συγκεκριμένα..
Το θέμα μου είναι ότι αυτή σχολή μ'αρέσει και θα ήθελα να την τελειώσω αλλά έχω καταλάβει ότι το θέλω μόνο θεωρητικά,μόνο στα λόγια..Στην πράξη όταν πάω να διαβάσω,διαβάζω μέχρι μια ώρα και μετά αυτό ήταν,τα παρατάω..
Μ'έχει κουράσει η ζωή που κάνω γιατί κάθε μέρα ξυπνάω με τη σκέψη τι άλλο θα μπορούσα να κάνω εκτός απ'τη σχολή,τι άλλο θα μπορούσα λέω να κάνω το οποίο να μην θέλει τόσο διάβασμα,να μην είναι τόσο κουραστικό ούτε πνευματικά ούτε χειρωνακτικά..
Ψάχνω μία εύκολη λύση αφού στα δύσκολα δεν τα καταφέρνω..
Αλλά σκέφτομαι ότι ό,τι άλλο και να κάνω πέρα απ'αυτό που μ'αρέσει,θα το κάνω καταναγκαστικά κι ας είναι πιο εύκολο και θα είμαι μια ζωή δυστυχισμένη..
Έχω καταλάβει πως είμαι σε αδιέξοδο γιατί τα θέλω όλα δικά μου,δλδ και αυτό που θα κάνω στη ζωή μου να μ'αρέσει και να με γεμίζει και να μην κοπιάσω γι'αυτό..
Για κάποιο λόγο δε στρώνομαι να διαβάσω και χωρίς διάβασμα δεν πας πουθενά ειδικά όταν δε σε γεμίζει η χειρωνακτική δουλειά..δλδ ούτε πνευματική ούτε χειρωνακτική?τι απομένει?
Όποιος καλός άνθρωπος θέλει να μου απαντήσει σεβόμενος αυτά που γράφω ας το κάνει..