Νιώθω ότι δεν έχω πάρει αγάπη από την οικογένειά μου
Καλησπέρα ακόμα μία φορά...
είμαι η Ντιάνα 31 ετών και μένω με την θετή μου μάνα και την ''άρρωστη'' αδερφή μου όλα αυτά τα χρόνια.
Ολα αυτά τα χρόνια και κυρίως τα 13 τελευταία και αφού κατάλαβα την ασθένεια της αδερφής μου και απέκτησα και εγώ διαβήτη,άρχισα να νιώθω ένα συναισθηματικό κενό.
Πατέρα δεν γνώρισα αφού η μάνα μου δεν είχε άντρα όταν μας υιοθέτησε...
Ηταν σίγουρο δύσκολο όταν ήρθα αντιμέτωπη με την χρόνια ασθένεια που παρουσίασα,αλλά πιο πολύ αισθανόμουν απόγνωση,δυστυχία για πολλά χρόνια,η αδερφή μου με έβριζε μου φέρονταν ασχημα και υποτιμητικά και η μάνα μου έκανε ότι δεν καταλάβαινε...
Παρ'ότι είχα βγάλει ζάχαρο η μάνα μου,έφτιαχνε μελομακαρονα και κουραμπιέδες τα Χριστούγεννα και άλλα γλυκά χωρίς να την ενδιαφέρει αν ζήλευα
Μαζί της έχω βγει σπάνια έξω αφού δεν επιδιώκει και όποτε έκανα το λάθος η συμπεριφορά της ηταν αλλοπρόσαλη και με έκανε ρεζίλι.
Βλέπω μία ψυχολόγο τους τελευταίους μήνες που μου έχει υπονοήσει ότι και η μάνα μου δεν είναι πολύ στα καλά της.!
Δεν ξέρω μας έχει βγαλει λίγο την Παναγία στο σπίτι...δεν έχει καμία σχεση με συγγενείς,όλο μόνοι μας είμαστε στο σπίτι-αργίες-γιορτές...νιώθω η συμπεριφορά της οικογένειας μου με πνίγει.
Προς το παρόν δεν έχω μεγάλη άνεση να φύγω να ζήσω μόνη μου,αλλά αυτό θα ήταν όντως μία λύση;
Νιώθω τα τελευταία χρόνια απογοήτευση,αδικία,έλλειψη συναισθήματος,πένθος-παίρνω και κάποια αντικαταθλιπτικά που μου έχει συστήσει ένας καλός γιατρός,αλλά νομίζω
πως δεν μου αρκούν αυτά.Επίσης και η ψυχολόγος μου είναι αρκετά καλή και νιώθω ότι με βοηθάει-δεν έχω όρεξη να βγω με άνδρα να κάνω μία σχέση,δεν τα έχω βρει με τον εαυτό μου-νιώθω άτομο με ειδικές ανάγκες και ότι η ζωή μού πήρε ότι μπορούσε...
Αλήθεια,έχετε κάτι να μου προτείνετε; :confused: