Kαλησπερα και καλως σας βρηκα στο forum.
Γενικα παντα σε ολες τις παρεες υπαρχει η προταση ώστε η παρεα να παει σε έναν οικο ανοχης.πολύ φιλοι μου πηγαιναν καιρο τωρα αλλα εγω ειμουν αρνητικος γιατι ειχα σεξουαλικες επαφες με κοπελες μου οποτε δεν το χρειαζομουν. Ωστοσο το τελευταιο διαστημα φιλοι μου ειχαν ερθει στην δυσαρεστη κατασταση να μην εχουν στυση με κοπελες και κατά καποιο τροπο μου ειχαν μεταδωσει το αγχος τους χωρις να μου χει τυχει εμενα ποτε. το σκεφτομουν ολοι μερα και ετσι προχθες πηγα με την παρεα μου σε έναν οικο ανοχης ώστε να μου φυγει το αγχος(ετσι πιστευα τουλάχιστον). Με το που μπηκε η κοπελα στο δωματιο ειχα στυση και μου φορεσε προφυλακτικο.μου εκανε στοματικο λιγη ωρα και μετα καναμε SEX.Επειδη όμως ειχα τον φοβο μην κολλησω τιποτα της ζητησα να τελειωσω με το χερι της και όχι στο SEX. ετσι με το χερι της με εκανε να τελειωσω. όλα καλα και όλα ωραια αυτή εφυγε και εγω ντυνομουν. όταν πηγα να βγαλω το προφυλακτικο όμως χυθηκαν λιγα υγρα πανω μου. υπαρχει περιπτωση να κολλησω τιποτα? επειδη ξερω ότι ο ιος δεν αντεχει σχεδόν καθολου εξω από το σωμα. αλλα αν καποια υγρα από την κοπελα που ηταν στο εξωτερικο τμημα του προφυλακτικου πηγαν στην κεφαλη του πεους μου μολις εβγαλα το προφυλακτικο μπορει να κολλησα τιποτα?
ευχαριστω εκ των προτερων.