Καλησπέρα σε όλους. Πριν από 8 χρόνια αντιμετώπισα κρίσεις πανικού όταν ήμουν φαντάρος που διήρκεσαν για περίπου 1.5 χρόνο.Δεν πήγα ούτε σε ψυχολόγο,ούτε σε ψυχίατρο,απλά έφτιαξαν πολλές καταστάσεις στη ζωή μου και το ξεπέρασα ΣΧΕΔΟΝ ολοκληρωτικά. Έτσι πίστευα. Από πέρυσι που είχα έναν άσχημο χωρισμό, έκλεισα το μαγαζί μου,έπιασα μιά δουλειά που απεχθάνομαι μόνο και μόνο επειδή πληρώνομαι καλά και σκεφτόμουν να πάω να ζήσω έξω το πρόβλημα επανήλθε δριμύτερο. Δεν έχω τόσες κρίσεις πανικού τώρα αλλά ανέπτυξα μια σοβαρή αρρωστοφοβία γενικά πάρα πολύ στρες και μιάς ήπιας μορφής κατάθλιψη που έχει καλυτερέψει σημαντικά από πέρυσι.Συνεργάζομαι με ψυχολόγο εδώ και 6 μήνες περίπου,έχω αναλύσει κι έχω καταλάβει πάρα πολλά για τον εαυτό μου. Προχθές μου είπε στο τηλ να πάω να αγοράσω effexor των 75 και να συνεχίσουμε τη θεραπεία μας. Εγώ όμως φοβάμαι πάρα πολύ τα χάπια, πάντα είχα θέμα με το να παίρνω φάρμακα νέος άνθρωπος. Ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί της για το θέμα, θα κλείσω ραντεβού. Το φάρμακο το έχω αγοράσει αλλά διάβασα τις παρενέργειες και ο φόβος μου στο να το ξεκινήσω επιδεινώθηκε τρομερά. Όποιος έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο φάρμακο αλλά και οι υπόλοιπες απόψεις δεκτές.