Πνιγομαι κ μονο στην ιδεα!
Καλησπερα σας κ παλι,Αυτην την φορα θα θιξω ενα λιγοτερο σοβαρο θεμα απο αλλες,ειναι ομως κατι που μου δημιουργει εντονη δυσφορια,Ειναι το αγορι μου στρατο κ κανονιζουμε να παω το Πασχα,Αυτο το θεμα το εχω κουβεντιασει απειρες φορες μαζι με τις φιλες μου (που ειναι κ αυτες μακρυα) οτι δηλαδη οτι μου λειπει κ πνιγομαι στην πολη που μενω κ θελω να παω κατεπειγοντως,Τωρα μια φιλη μου την εχει πιασει επειδη πνιγεται στην πολη της κ θελει να ερθει το πασχα στην πολη μου κ να παρευρεθει σε ενα γαμο λιγες μερες μετα,Μου ζητησε να την φιλοξενησω κ εκ των προτερων της ειχα πει οτι θα λειπω κ συμφωνησαμε να την φιλοξενησουν οι δικοι μου στην απουσια μου,Οπωσδηποτε το αγορι μου ειναι προτεραιοτητα,θεμα ειναι οτι νιωθω οτι η κοπελα δεν με καταλαβαινει επαρκως κ παραπονιεται εμμεσα γιατι θα λειπω κ αυτο το πραγμα που εχει προκαλεσει εντονη δυσφορια,Κ αλλη φορα προσπαθησε να μου δημιουργησει θεμα ηθελε να μεινουμε μαζι σε ενα ξενοδοχειο ενω εγω κανονιζα με το αγορι μου να μεινουμε μαζι εννοειται οτι δεν της περασε,Επισης θελει να μιλαμε ωρες που δεν μπορω κ επιμενει να αλλαξω προγραμμα ενω βοηθαω τους δικους μου σπιτι,Καλη κοπελα ειναι γνωριζομαστε απο το πανεπιστημιο απλα αναρωτιεμαι μηπως ζηλευει κ τι να κανω για να μην νιωθω τοσο οτι πνιγομαι