Ο φίλος μου και η οικογένεια του
Είμαι 20 χρονών, είμαι 3 χρόνια μαζί με τον φίλο μου ομως αντιμετωπίζω σοβαρότατο πρόβλημα με την οικογένεια του!
Ο φίλος μου έχει μια αδερφή η οποία έχει σχέση εδώ και 10 χρόνια με τον αδερφό μιας κοπέλας η οποία με μισεί θανάσιμα για λόγο που μόνο η ίδια ξέρει!
Ενώ οταν ειναι το αγόρι μου μπροστά τα πάμε μια χαρά με την αδερφή του, όταν δεν είναι, είναι εντελώς αδιάφορη μαζί μου!
Να σας πω μερικά παραδείγματα!
Πριν μέρες η αδερφή του φίλου μου ήταν να πάει ταξίδι και μου είχε πει οτι σκέφτεται να κάνει τα νυχια της στην κοπέλα που παω εγώ εδω και 3 χρόνια και της ειπα εντάξει όποτε θέλεις πες μου να πάμε και μια μέρα πριν φύγουν ταξίδι μαθαίνω οτι πήγε με την αδερφή του φίλου της.Με ενόχλησε πολύ,το συζήτησα με τον φίλο μου και μου είπε οτι πρέπει να μοιράζει τον χρόνο της και σε μένα και στην "εχθρό" μου και οτι βρίσκεται σε πολυ δύσκολη θέση και οτι πρέπει να την καταλάβω!
Του τόνισα οτι σε μένα δεν αφιερώνει καθόλου χρόνο αλλά δεν θέλω κι ολας αλλά δεν μπορεί να με καταλάβει!
Τέλοσπάντων, πήγαν το ταξίδι τους σε μια χώρα που θα ήθελα πολύ να πάω και το ξέρει και δεν μου έφερε ούτε ένα μπρελόκ!
Δηλαδή δεν με σκέφτηκε καθόλου!Με ενόχλησε κι αυτό πάρα πολύ αλλά δεν είπα τίποτα!
Καταλαβαίνω οτι δεν με θέλει και ώρες ώρες μου φαίνεται βάζει και λόγια στο αγόρι μου!
όμως με ενοχλεί!Γιατί η δικιά μου οικογένεια του φέρεται πάρα πολύ καλά!
Μπορεί να σας φαίνεται ανόητο ομως εμένα με προβληματίζει και δεν ξέρω τι να κάνω! :confused: