πως γλιτωνεις απο τα ψυχοσωματικα?
Γεια σας ειμαι καινουρια εδω και ειναι πρωτη φορα που γραφω σε φορουμ.ειμαι 20 χρονων και ολα ξεκινησαν πριν 1μιση μηνα περιπου...γενικα εχω πολυ αγχος αλλα το τελευταιο διαστημα επιδυνωθηκε.ξεκινησε με ενα απλο πιασιμο στο αριστερο χερι,για να ειμαι ειικρινης ειχα υπεραγχωθει,ακολουθησε μια λιποθημια και κατεληξε μια κριση πανικου που με οδηγησε με εντονο πονο στο στηθος στο νοσοκομειο.εκει αφοθ ηρεμησα με ηρεμηστικο εκανα καρδιογραφημα και υπερηχο καρδιας.Δεν δειξαν τιποτα.εμεινα δυο μερες εκανα μια εξεταση ενος ενζυμου (τροπονινη) καρδιογραφηματα και ξανα υπερηχο καρδιας.εφυγα λεγοντασ μου πωσ ειναι μια ιωση στο θωρακα..δεν ηρεμησα ουτε στιγμη.μου γινε εμμονη οτι κατι θα παθω.να σημειωσω οτι δεν εχω ιστορικο καρδιοπαθειασ στην οικογενεια μου δεν εχω σακχαρο χολιστερινη η πιεση.η πιεση μου κιολασ ειναι χαμηλη.ο οικογενειακος μας γιατροσ ειδε τις εξετασεις μ εξετασε και ο ιδιος μου ελεξε και κυκλοφοριακο και καρωτιδες και ολα ειναι τελεια.μου ειπε οτι εχω τρομερο αγχος και οτι πασχω απο συνδρομο ευαιρεθηστου εντερου και ινομυαλγιες.πονοι που προκαλουνται απο αγχος.και μεσα σε οοολα αυταερχεται το χαμηλο σιδηρο και μ ριχνει τη διαθεση.περαν αυτων ομωσ δεν ξερω αν νιωθω σιγουρη.ακομα και σημερα εχω πονακια στο στηθος και τρελαινομαι..ειλικρινα τι μπορω να κανω?