Originally Posted by
Diana1982
Παρακολουθώ τα μηνύματά σου τόσο καιρό και διαπιστώνω ότι ρωτάς πολύ συγκεκριμένα πράγματα που είναι πολύ αμφίβολο,αν κάποιος μπορεί να απαντήσει στα ερωτήματα που θέτεις....
Ας πάρουμε όμως το θέμα από την θετική του πλευρά.
Ας πούμε για παράδειγμα ότι αυτό το φάρμακο το παίρνω και εγώ.!
Υπάρχει περίπτωση 1 στο εκατομμύριο να έχει αυτό το φάρμακο τα ίδια αποτελέσματα σε μένα,με αυτά που έχει σε σένα;
Είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι,που ακόμα και αν παίρνουμε το ίδιο φάρμακο-διαφορετική επίδραση θα έχει στον καθένα μας...
Επίσης απ'όσο βλέπω συνδυαστικά παίρνεις και άλλα χάπια....υπάρχει περίπτωση λοιπόν-αν εγώ παίρνω το φάρμακο να έχω τα ίδια αποτελέσματα με σένα;
Κάποτε με ρωτούσες για το seroquel,που όντως το παίρνω....όπου οι ενδείξεις γράφουν ότι χορηγείται κυρίως σε σχιζοφρένεια,σε διπολική διαταράχη κτλ.
Εγώ όμως δεν έχω τίποτα απ'όλα αυτά και μένα ο γιατρός μου το γράφει ως αντικαταθλιπτικό και όντως μου κάνει καλό σε χαμηλή δόση όπου και το λαμβάνω.!
Αρα χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να μην βοηθήσω-έρχομαι να ξαναρωτήσω....υπάρχει περίπτωση να μπορεί κάποιος να σου πει με σαφήνεια πώς λειτουργεί αυτό το φάρμακο που αναφέρεις σε εκείνον;
ΟΧΙ
Περισσότερο αποτέλεσμα θα είχε να μας πεις τι σου συμβαίνει και έχεις έρθει εώς εδώ και όχι τα φάρμακα που δίνονται σε σένα αν τα έχει πάρει και κάποιος άλλος και πώς αισθάνεται....