Τι και γιατί μου συμβαίνει?
Δεν ξέρω αν εδώ έπρεπε να ανοίξω αυτό το θέμα ή σε κάποια άλλη κατηγορία.. Κατάθλιψη, φοβίες, κρίση προσωπικότητας?? Τι να πω??
Είναι τώρα 3-4 μήνες μου νιώθω αμφιβολία για τα πάντα μέσα μου. Με τους τελευταίους δύο μήνες να παλεύω και με την αϋπνία. Νιώθω κλεισμένος στον εαυτό μου τελείως. Πάντα θυμάμαι να είμαι ντροπαλός και αγχώδης αλλά τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο κεφάλι μου όλο αυτό. Είμαι 32 χρονών και νιώθω τελευταία ότι δεν έχω να πω τίποτα. Ότι είμαι άχρηστος και ότι πάω να πω θα είναι χαζομάρα και ότι κανένας δεν θα θέλει να το ακούσει. Έχω σπουδάσει, έχω ταξιδέψει, έχω φίλους που με αγαπάνε και εγώ νιώθω ξαφνικά άδειος, σαν να μην ξέρω τίποτα για τίποτα. Παραμένω σιωπηλός καθώς παρακολουθώ να κυλάει η ζωή μπροστά στα μάτια μου. Σήμερα ήμουν σε ένα φιλικό τραπέζι, όλοι γέλαγαν και συζητούσαν και εγώ σιωπηλός σε μία γωνία απλά έγνεφα. Τι έχεις ρωτάνε οι φίλοι? Σαν να μην είσαι εδώ… Είναι κατάθλιψη όλο αυτό? Είναι αγχώδης διαταραχή σε συνδυασμό με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση? Δεν μπορώ να κοιμηθώ, να χαρώ, να ζήσω. Η μνήμη μου δεν πάει καθόλου καλά και για όλα όσα είμαι έχω αμφιβολίες. Νιώθω αγχωμένος για κάτι όλη την ώρα, φοβισμένος και ανήσυχος. Σαν να μην ανήκω πουθενά. Θλιμμένος την περισσότερες ώρες της ημέρας. Αμφιβολίες, φόβοι, ανησυχία, και αίσθημα κατωτερότητας με έχουν καταλάβει.. Νιώθω σαν να χαζεύω… σαν να καίω εγώ ο ίδιος το κεφάλι μου. Θέλω να φύγει όλο αυτό. Θέλω να ηρεμίσω, να κοιμηθώ καλά, να χαρώ και να νιώθω καλά με το εαυτό μου.