Καλησπέρα σας,
Ειμαι παντρεμένη ενάμισι χρόνο με τον άντρα μου και τα οικονομικά του σπιτιού θέλει να τα διαχειρίζεται ο ίδιος. Μέχρι εδώ καλά αλλά τα πραγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα όταν μου είπε και επέμενε κιόλας οτι δεν ήθελε να είμαστε μαζί στο δικό του λογαριασμό της τράπεζας που έχει. Ο λόγος ήταν ότι είναι δημόσιος υπάλοιλος και δε θέλει να εχει καμια αναμειξη που μενα που είμαι ελευθερος επαγγελματιας για επιπλέον χρήματα. Και εγώ ρωτάω τη σχέση μπορεί να εχει αυτό? Δε φαίνεται από τις εισπράξεις? Δεύτερον μετα απο κάποιο διάστημα μεγάλο μου είπε ότι δάνισε χρήματα σε ένα συγγενικό του πρόσωπο χωρίς να μου πει τίποτα απολύτως και όταν του ρώτησα το λόγο γιατι δε μου το είπε εκ των προτέρων μου απάντησε δεν είναι κάτι που σε αφορά εξάλου θα μαλώναμε.
Εσεις πως το βρίσκεται όλο αυτό? Αφου δε γνωρίζω τις κατεθεσεις του πως θα είμαι σύγουρη ότι δε ξεδοδευει χρήματα και αν δεν εχω τη δουλεια μου αργοτερα θα εξαρτιέμαι απόκλειστικα στη διαθεση του συζήγου μου αν μου δόσει ή δε μου δόσει χρήματα? Δουλεύουμε μαζί και όταν πέρνει καποιες δουλειες τα κάνει τα περισσότερα μονοσ του χωρίς να ενημερώνει καποιες φόρες ή θα μπορούσα να μη στο είχα πει. Πιστευω ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και ανταγωνισμος.