Originally Posted by
keep_walking
Εγω δουλευω τωρα , αλλα οπου να ναι τελειωνει η συμβαση. Εχω δουλεψει αρκετα χρονια. Δεν ειναι κατι που μπορει να απαντηθει ευκολα γιατι εξαρταται παντα απο το ατομο και απο τη δουλεια , αλλα σιγουρα η ασθενεια τα κανει ολα πιο δυσκολα , κυριως στην προσωπικη επαφη με τους αλλους συναδελφους αν εχεις γινει πολυ ιδιορυθμος.
Εαν ειχα επιλογη θα προτιμουσα να μην δουλευω και να κανω χομπυ , αλλα αυτο ισχυει σχεδον για ολους:P , αλλα χρειαζομαι χρηματα και επισης εχω δει οτι παρ' ολο που η δουλεια σε εξουθενει και σε φερνει πολλες φορες στα ορια σου , ειναι ο μονος τροπος για να αυτοβελτιωθεις και να τα ξεπερασεις. Δεν ειναι ευχαριστο να σε φερνει στα κοκινα αλλα την επομενη φορα η γραμμη που διαχωριζει το κοκινο απο το φυσιολογικο εχει μετακινηθει και πλεον σου φαινεται το προηγουμενο "παιχνιδακι".
Οσο για τους στοχους που εχω βαλει ειναι μια δουλεια που να μου αποδιδει αρκετα ωστε να ζησω με καλο βιοτικο επιπεδο , να δημιουργω , να δουλευω ελευθερο ωραριο και συνεχως να εξελισσομαι και να μαθαινω καινουρια πραγματα πανω στα αντικειμενα που αγαπω. Τωρα πλεον ολα εχουν γινει πολυ δυσκολα , αλλα σαν αισιοδοξο ατομο και επειδη θελω να λεγομαι αγωνιστης και "οτι δεν ειπα την τελευταια λεξη ακομα" , θα προσπαθησω να το επιτυχω:)