Καλησπέρα! Έχω ένα θέμα που με απασχολεί αυτή την περίοδο και θα ήθελα μια γνώμη ως προς το πως να κινηθώ. Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής: Πριν από χρόνια (6 περίπου) εγώ και ένα ακόμα άτομο είχαμε εμπλακεί σε μια ιστορία. Οι μοναδικοί που το γνωρίζαμε ήμασταν εμείς οι 2 κι ένας τρίτος. Το όλο θέμα έχει λήξει εδώ και χρόνια και μόνο εμείς οι 3 το ξέραμε. Πριν από λίγο καιρό έμαθα από κάποιον άλλο (με τον οποίο ξεκίνησα να κάνω παρέα 2 χρόνια πριν,ας τον πούμε Α) ότι γνώριζε τα πάντα πάνω στο θέμα και πως του το είχε πει ο τρίτος που το ήξερε(ενώ του είχαμε επισημάνει άπειρες φορές να μη μιλήσει πουθενά). Στην αρχή νευρίασα γιατί ο Α δε φημίζεται για την εχεμύθειά του,πράγμα το οποίο έχει αποδείξει περίτρανα,ωστόσο δεν το έκανα θέμα με την προϋπόθεση να μη μιλήσει και ο Α πουθενά. Προχθές λοιπόν έμαθα ότι μαθεύτηκε κι αλλού,σε αρκετά άτομα που δεν τους αφορούσε καν και είμαι έξω φρενών αυτή τη στιγμή (γι'αυτό και ζητάω μια γνώμη, γιατί αν πάω να το λύσω μόνος μου θα το κάνω χειρότερα).Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω? Να τα βάλω με τον πρώτο που το είπε στον Α ενώ ήξερε ότι δεν κρατάει το στόμα του κλειστό? Να τα βάλω με τον Α που το είπε παντού? Να μην κάνω τίποτα? Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :)