Originally Posted by
IVAN
Έτσι κάπως νιώθουν όλοι οι....λύκοι φίλε... Πέρα απ΄την πλάκα νιώθεις πολύ διαφορετικός από τους φίλους σου.. το συζήτησες μ΄αυτούς;; φάσεις περνάνε/με όλοι και χωρίς ιδιαίτερο λόγο.. Τις μέρες λοιπόν που νιώθεις ''κυρίαρχος του κόσμου'' (πόσο σε ζηλεύω) κάνε πράγματα για σένα, κάποια απ΄αυτές θα σε βγάλει κάπου, μπορεί να είναι μια σχέση, ένα χόμπυ, κάτι οτιδήποτε ... θα σου δώσει κουράγιο και για τις δύσκολες μέρες .. ή ακόμα καλύτερα θα φορτίσει θετικά.. είναι πολλά που κάνουν τη ζωή αφόρητη.. όταν μπορείς όμως να έχεις και καλές στιγμές χωρίς άλλα ερεθίσματα, από μόνος σου δηλαδή, είσαι σε καλό δρόμο.. κι εγώ τον τελευταίο καιρό μια στις δέκα, νιώθω κάπως καλύτερα... προσπαθώ λοιπόν να πάρω δύναμη και για τις υπόλοιπες 9 που είμαι χάλια.. δεν το έχω καταφέρει ακόμα.. αλλά είναι μια ελπίδα.. κάποτε θα την αντιστρέψω την εξίσωση, δεν το έχω πιστέψει κι εγώ ακόμα αλλά την έχω, την ελπίδα.. από την άλλη, ακόμα και χωρίς λόγο κάποιες στιγμές, μέρες, κι εγώ και συ, όλοι, θα τις περνάμε με το κεφάλι κάτω.. κι ας μην υπάρχει κάποιος για να θρηνούμε.. μπορεί ο''κάποιος'' να είμαστε εμείς..