θελω τη βοηθεια σας παρακαλω πολυ...
ειμαι 29 ετων ανδρας εχω μια σχετικα καλη ζωη ... δηλαδη φιλους ,κοπελα, καλη δουλεια... αλλα εχω ενα θεμα.. φοβαμαι πολυ τις αρρωστιες παντως τυπου...
δεν το δειχνω ομως σε φιλους στην κοπελα μου κλπ παρα μονο στουσ γονεις μου και στην αδερφη μου... γιατι απλα δεν θελω να το μοιραζομαι .. ουτε να τουσ κουραζω
με τα ηλιθια πραγματα που σκεφτομαι.... το τελευταιο διαστημα σε καποιες φασεις της μερας ... αμα ακουσω ενα τραγουδι στο ραδιοφωνο η εξω.. μετα για καπιο διαστημα
το επαναλαμβανω απο μεσα μου....ξερω οτι πολλοι ανθρωποι το κανουν λεγεται earworms... απλα διαβασα οτι αυτο συμβαινει συχνα σε ατομα που εχουν καταθλιψη η αγχος...
πηγα σε ψυχιατρο και μου λεει οτι ολοι το παθαινουν αυτο ...απλα εγω δινω παρα πολυ σημασια και οτι δεν ειναι κατι... δεν μου εδωσε χαπια .. απλα μου ειπε να το αποδεκτω και θα σταματησω να δινω σημασια... σε φαση γελουσε και μου λεει κιολας δουλεια δεν ειχε ο διαολος... αυτο εχεις εσυ... τεσπα πως να το σταματησω αυτο να κοψω τη μουσικη ? τι αλλο προτεινετε..?