Εγω το αγορι μου κ η κολλητη μου κ ξαδερφη του προβληματαρα!
Καλησπερα σας κ παλι,Πιθανον αρκετοι γνωριζουν οτι εχω παλεψει πολυ με πολυ ζορικες καταστασεις κ καταφερα να εχω το αγορι μου που θελουμε γαμο κ παιδια κ 6 7 φιλες ολοι απο αποσταση,Πρεπει να τονισω οτι το αγορι μου κ η κολλητη μου απο το πανεπιστημιο μεσω της οποιας τον γνωρισα ειναι ξαδερφια κ ειναι κ απο τους καλυτερους ανθρωπους στην ζωη μου κ οι 2,Αυτο που ειναι το προβλημα ειναι οτι ο πατερας του αγοριου μου κ ο πατερας της φιλης μου που ειναι συγγενεις ειναι στα μαχαιρια λογω οικονομικων διαφορων,Αυτο το πραγμα εχει επηρεασει κ τα παιδια τους κ εχουν ψυχρανθει παρα πολυ δηλαδη το αγορι μου προσπαθει να πλησιασει την ξαδερφη του κ φιλη μου να της εξηγησει οτι αυτος δεν ευθυνεται πουθενα για οσα κανει ο πατερας του κ αυτη ειναι πολυ απομακρη μαζι του ενω παλαιοτερα καναν πολυ παρεα,Εγω παριστανω οτι δεν γνωριζω κατι γιατι το αγορι μου μου τα εμπιστευτηκε ιδιαιτερως,Το αγορι μου εχει θυμωσει πολυ με την φιλη μου κ η φιλη μου εχει ψυχρανθει πολυ μαζι του,Τωρα το αγορι μου βρισκεται στο στρατοπεδο στην πολη που ζει κ η φιλη μου κ οι δικοι της,ο θειος του κ πατερας της φιλης μου δεν θελει ουτε να τον δει κ τον εχει λυπησει πολυ,Εγω θελω παρα πολυ να δω κ τους 2 μαζι εχω να δω την φιλη μου χρονια αλλα προστοπαρων δεν ειναι εφικτο κ οταν παρει αδεια το αγορι μου μου ζητησε να τον δω σε αλλη πολη μην ειναι αυτοι κ του ειπα οτι θα παω για μας οπουδηποτε,Ομως με ποναει πολυ που ειναι αυτη η κατασταση κ δεν μπορω να δω κ την φιλη μου κ λογω ελλειψης χρηματων θα δω το αγορι μου ισα ισα κ αυτην παλι οχι θελω επειγοντως την γνωμη σας κιολας!