Originally Posted by
vodka
Ίσως εγώ είμαι τυχερή ή απλά να είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος όπου ποτέ δεν ένιωσα την έννοια της ‘’προδοσίας’’ από φίλους. Πραγματικά, βλέπω πολλά άτομα να περιγράφουν κάτι τέτοιο αλλά… εγώ απλά αδυνατώ να συλλάβω αυτήν την έννοια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Τι μπορεί να κάνει κάποιος ώστε να νιώσεις ότι σε πρόδωσε?
Προσωπικά, έχω μόνο ευχάριστες εμπειρίες.
Ακόμη κι αν χωρίσω τα άτομα που ήρθαν κι έφυγαν από την ζωή μου είτε σε παρέες είτε σε φίλους-φίλους, θα σου πω πως δεν έχω καμία πίκρα για τους λόγους που χαθήκαμε.
Και οι λόγοι δεν είχαν να κάνουν ούτε με υπουλία ούτε με προδοσίες ούτε με πλάγιους τρόπους απομάκρυνσης. Απλά έγινε, τόσο απλά και αθώα όμως.
Πιστεύω κι εγώ πως οι περισσότεροι είναι περαστικοί από την ζωή μας μου συμβαίνει, όμως αυτό είναι που μου αρέσει εμένα όμως!
Να σου πω και την αλήθεια, την έννοια του ‘’φίλου’’ την έχω πολύ περισσότερο ρομαντική φτιαγμένη στο μυαλό μου εγώ από τις φιλίες που έχω καταφέρει να δημιουργήσω μέχρι στιγμής, όμως και μέχρι τώρα μόνο καλές καταστάσεις έχω να περιγράψω.
Και τελικά, δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ρητά ότι ‘’τα άτομα που έχουμε δίπλα μας για πολύ καιρό θα απομακρυνθούν κάποια στιγμή είτε με προδοσία είτε με πλάγιο τρόπο σιγά σιγά’’. Συμβαίνει όμως και αυτό στις ζωές κάποιων, σε άλλους δεν συμβαίνει ποτέ και άλλοι βρίσκουν φίλους που μένουν για πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον, το πιστεύω βαθιά αυτό.