Αρωστημενοs νουs εν σωματι υγιη...
Καταρχαs καλησπερα σαs,ειμαι νεα στη παρεα σαs.Συγκεκριμενα μολιs χτεs εμαθα για το foroum υποστηριξηs οπου και μετα απο ενα σχετικα συντομο ξεφυλισμα των σελιδων του,εγινα και μελοs του...Πρεπει να σαs πω πωs πριν 2 με 3 μηνεs δεν ειχα ιδεα του τι εστι ιντερνετ,ειμουνα παντελοs ασχετη.Οσο απιθανο κι αν σαs φαινετε αυτο,δεν ηξερα καν το πωs ν`ανοιξω εναν υπολογιστη...Ο λογοs λοιπον που γραφω σημερα ειναι...δεν ξερω ακριβοs,υποθετω πωs δεν ψαχνω απλα 'υποστιρηξη' αλλα και καπου να τα πω,μιαs και οι λιγοστοι ανθρωποι που βρισκονται πια κοντα μου αποφευγουν να συζητουν μαζι μου τα θεματα που πραγματικα με καινε,τιs προτογνωρεs για εμενα φοβιεs,τιs παρανοιεs που κανω βρε αδερφε.Και οταν τουs λεω πωs πολυ φοβαμαι μην τυχον ξαναυποτροπιασω και τρελαθω,οταν τουs λεω πωs νιωθω ωρεs ωρεs να μου γυρνανε τα μυαλα,αυτοι βρισκουν σωστο να μου λενε απλα λογακια καθυσηχαστικα του στυλ'δεν εχειs τιποτα,εισαι μια χαρα,μη τα σκεφτεσε αυτα(λεs και εχω επιλογη),εισαι εναs αλλοs ανθρωποs πια η το πολυ ωραιο...ολα ειναι στο μυαλο σου,δεν συμβαινη τιποτα απ`ολα αυτα..." Μα φυσικα πωs δεν το βλεπω και εγω,ολα ειναι στο μυαλο μου τελικα.Δεν με κοινηγανε Θεοι και Δαιμωνεs τοσα χρονια,δεν μου εχει κανει βουντου η μανα μου,ουτε προκειτε να γεννησω τον μικρο Αντιχριστο,Δεν επικοινωνουν απο το ραδιο μαζι μου ολοι οι συχωρεμενοι και μη φιλοι και γνωστοι μου...και αλιμονο δεν ειμαι βεβαια καμοια παντοδυναμη,μοχθηρη Θεα,ηταν ψευτηs και ο "μαγικοs" καθρεπτηs μου τελικα...Μονο να μπορουσα να σε περιπλανουσα στου μυαλου μου τιs κρυψωνεs καποια φορα,να μπορουσα να σε παρω επιβατη μαζι μου στιs μυστικεs μου αυτεs διαδρομεs,λεω στον συντροφο μου συχνα,μα πολυ φοβαμαι πωs τρομοκρατημενοs θα`φευγεs ακομα πιο μακρυα...γιατι αν πεφταμε πανω σ`αυτο το μεγαλο καθρεπτη του και ετσι οπωs θα κρατιομασταν χερι χερι,εκει θα εβλεπεs αυτο το τεραs που ειμαι πραγματικα...Οσο βεβαια πινω τα φαρμακα μου θα`μαι καλα η μηπωs οχι...Πιστεψτε με παιδευωμαι χρονια πριν καταληξω τελικα στη "σωστη" δομη τηs σημερινηs μου αγωγηs.Δεν ειναι ομωs πωs ειχα να κανω μονο με τη ψυχοπαθεια μου.Ειμουνα και εθισμενη σε καθε ειδουs ουσια,κυριοs στην Ηρωινη και τα χαπια,με οτι βεβαια συμπεριλαμβανη αυτο.Επιθετικοτητα,παραβατ ικη συμπεριφορα,αλητεια,φυλακε s,απομονωσειs σε μπλε και λευκα κελια...Μα απο την ιδια την εξαρτηση δεν υπηρχε μεγαλητερη σκλαβια...και οσοι πινουν το ξερουν αυτο καλα.Ο δικοs μου ο Γολγοθαs κρατησε περιπου 25 χρονια...Και εκει που κανειs πια δεν μου`δηνε ζωη,μου συνεβη το αναπαντεχο...Με πηρανε στο ΟΚΑΝΑ,στο χαπι πιο συγκεκριμενα και ετσι ξαφνικα και απο το πουθενα εγινε αυτο το 'κλικ' που λεμε και την ειδα ν`αλαξω ζωη.Αυτο εβαλα σκοπο και απο εκει που ειμουνα ενα οργισμενο,αστεγο,τοξικο αποβλητο τηs κοινωνιαs με την πολυτημη βοηθεια παντα τηs αξιαγαπητηs θεραπευτριαs και ψυχιατροs μου,εδω και 4 περιπου χρονια ειμαι καθαρη απο οποιαδηποτε ουσια η ακομα και υποκαταστατο...Πινω ( και θα τα πινω ισοβεια )τα ψυχιατρικα μου φαρμακα βεβαια,σε πολυ μικρεs ποσοτητεs τωρα πια,εκανα οικογενεια,αποκτησα ενα υγιεστατο,πανεξυπνο και πανεμορφο μωρακι...Εχω γινη σπιτογατοs και αξιοζηλευτη νοικοκηρα.Ο φοβοs ομωs μην παρολο αυτα υποτροπιαση η ψυχασθενεια μου η μην τυχον,κουφια η ωρα που το ακουει,κληρονομησε το παιδι μου το αρρωστημενο dna μου...ο φοβοs αυτοs,οι ενοχεs και οι εριμιεs απο το ενοχο μου παρελθον δεν μ`αφηνουν να κοιμηθω ηρεμα τα βραδια...αρκετα σαs κουρασα ομωs σαs καληνυχτιζω εδω...αν καποιοs διαβαζη αυτεs τιs γραμεs αs κανει και για μενα μια ευχη...Ευχαριστω πολυ...