Γεια σας εδω και μια τριετια παιρνω geodon εκτος του πρωτου εξαμηνου αυτης που επαιρνα zyprexa.Ειμαι ασυπτωματικος απο θετικα συμπτωματα εδω και δυομιση χρονια αλλα εδω και 3 μηνες υποφερω απο αρνητικα με το αποκορυφωμα να συμβαινει εδω και ενα μηνα.Παλιοτερα πιστευα οτι ειχα γινει πολυ σκληροτερος με την ζωη και τους συνανθρωπους μου λογω αποπειρας αυτοκτονιας με πολλα νοσοκομεια και γιατρους ενιωθα οτι σκληρηνα.Αλλα τον τελευταιο μηνα εχω πληρη αποσυρση συναισθηματων ανηδονια πολλα νευρα ερειστικοτητα και καποιες αυπνιες και μπερδεμενες σκεψεις.Παιρνω υψηλη δοση αντιψυχωσικων και οπως καταλαβαινετε οι γνωστικες λειτουργειες ειναι και αυτες αρκετα πεσμενες αντιληψη των γεγονοτων μνημη κενα στην σκεψη και στην ομιλια.Προ τριμηνου μπορουσα να βρω χαρα σε καποια πραγματα οπως τα γερμανικα που μαθαινω μια εντονη προπονηση ενα φιλι απο το σκυλι μου καφε με καποιους φιλους τωρα δεν μπορω να νιωσω τιποτα ηρθε η αδερφη μου απο το εξωτερικο και ηταν σαν να ητανε εδω καθε μερα πεθανε ο αδερφος του πατερα μου και ουτε καν βουρκωσα ουτε λογος στο να κλαψω η να στεναχωρεθω.Ευτυχως δεν εχω αποπροσωποιηση ουτε αποπραγματοποιηση,παλιοτε� �α ημουν πολυ συναισθηματικος το σκυλι μου ειναι πιο συναισθηματικο.Τα ειπα ολα αυτα που σας γραφω και στον ψυχιατρο μου και μου ειπε θα περασει.
Καθε συμβουλη δεκτη.