Αχ αυτά τα ψυχοσωματικά!!!!!!
Καλησπέρα σε όλους!! Είμαι νέο μέλος στο forum και οδηγήθηκα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας τους προβληματισμούς μου!! Είμαι 23 χρονών και αντί να ζω ξέγνοιαστα σε καθημερινή βάση έχω άγχος!! Από παλιά ήμουν αγχώδες άτομο άλλα τώρα έχω παθολογικό άγχος! Αυτό που με τρομάζει είναι τα συμπτώματα!! Βρε παιδιά έχει κανένας σας εδώ μέσα δύσπνοια από άγχος? Νομίζω κάποιες φορές ότι δεν μου φτάνει ο αέρας!! Ένα πλάκωμα στο στέρνο έχω που κυρίως εμφανίζεται το βράδυ!! Όταν με πιάνει κρυώνουν τα χέρια μου και με πιάνει κάτι σαν τρέμουλο!! Που και που παθαίνω και φτερουγίσματα και πανικοβάλλομαι τελείως! Φοβάμαι πολύ! Γενικά είμαι άτομο που κάνω εξετάσεις! Οι αιματολογικές μια χαρά !! Ακτίνα θώρακα και ηλεκτροκαρδιογράφημα φυσιολογικά! Θυρεοειδής επίσης! Καταχρήσεις δεν κάνω και προσέχω πολύ την διατροφή μου!! Πολλές φορές λέω άγχος έχω πρέπει να το διώξω και εκεί που γίνομαι δυναμική με ξαναρίχνει και φοβάμαι μην έχω κάτι!! Πότε σκέφτομαι μην έχω καρδιά ή άσθμα! Όλο λέω μην έχω κάτι!! Οι σκέψεις μου αυτές είναι! Πάει να με βρει αγοραφοβία γιατί όποτε βγαίνω έξω νιώθω τα συμπτώματα να έρχονται και θέλω να γυρίσω σπίτι!! Ήμουν κοινωνικό άτομο κάθε μέρα έξω και τώρα έχω αλλάξει τελείως εξ' αιτίας του φόβου μην πάθω κάτι !! Πιστεύετε τα παραπάνω συμπτώματα μου να είναι όντως άγχος και κυρίως η δύσπνοια?? Μήπως ανησυχώ άδικα για το να μην πάθω κάτι??