εδω και πολυ ωρα γραφω σβηνω ολη την ωρα.ειμαι πραγματικα πλυ μπερδεμενη. εχω μια σχεση ενα μιση χρονο τωρα. ειναι η σχεση που παντα ηθελα (θα τολμησω να πω).βεβαια το τελευταιο τριμηνο ανα διαστηματα μου βγαινει μια περιεργη ψυχολογια. θελω να ειμαι συνεχεια με το αγορι μου,νιωθω μονη χωρις αυτον.μετα νιωθω οτι τον πιεζω με αυτο το τροπο γιατι βλεπω οτι δεν εχω καμια αλλη ευχαριστηση και ζωη περα απο αυτον.βεβαια αυτος εχει και αυτο με νευριαζει ,κατι που αρχικα κραταω μεσα μου. στη πορια αρχιζω και το εξωτερικευω κανοντας μουτρα η μιλωντας αποτομα οποτε περναει παραπανω χρονο με τη παρεα του.μετα ομως το καταλαβαινω οτι εχω αδικο και τον πιεζω χωρις λογο και ουσια και κανω σκεψεις οτι πρεπει να ξεκολησω κ ο μονος τροπος ειναι ο χωρισμος ωστε ν ηρεμησω εγω να βρω τον εαυτο μου αλλα και να μην καταπιεζω και αυτον . δεν μπορω ομως να τον χασω απο τη ζωη μου ,το θεωρω πολυ δυσκολο. και καπου εκει ειναι που θα μου περασει για μερικες μερες , μπορει και για μια δυο εβδομαδες, και θα πω οτι μπορω ν περασω καλα και χωρις αυτον, με τις παρεες μου. μετα ομως παλι κατι θα γινει και θα με ξαναπιασει. τωρα ειμαι παλι σε μια τετοια κατασταση και θω πω πως δεν αντεχω αλλο κλαμα,με το παραμικρο πια κλαιω,νιωθω στεναχωριμενη και οτι δεν περναω καλα ,και πανω απολα νιωθω μονη μου! εδω θα πω οτι αυτη η κατασταση μου αρχισε οταν εγινε ενα μπουμ στη παρεα του και αρχισαν να ψαχνονται για καποια πραγματα και να εχουν συνηθειες που δεν τισ θελω για το αγορι μου ,γιατι δεν τον γνωρισα ετσι και δε μπορω να τις αποδεκτω,και το κακο ειναι οτι παρασυρεται.οι συνηθειες αυτες αφορουν τα μαλακα ναρκωτικα τυπου χορτο,μανιταρια,κλπ!!! θα τονισω οτι ποτε δεν εχουν μπει αναμεσα στη σχεση μας ,αλλα και μονο που ξερω τι κανει και oτι μπορει να παρασυρθει με κανει να τρελαινομαι!! και μετα απο την αλλη καθομαι και σκεφτομαι οτι ειναι η ζωη του και μπορει να κανει οτι θελει απο τη στιγμη που ειναι σωστος απεναντυ μου.αλλα δυστυχως αυτες οι σκεψεις κρατανε πολυ λιγο.. ειμαι αποσυντονισμενη και σε συνχιση και αυτο πρεπει να φαινεται και στο κειμενο. θα περιμενω με ανυπομονησια μια γνωμη περι του θεματος!!